Szeretsz repülni? A pilóták után, most 800 légiutas kísérőt keres a Wizz Air
Fotó: Wizz Air

Szeretsz repülni? A pilóták után, most 800 légiutas kísérőt keres a Wizz Air

Nemrég írtuk róla, hogy a Wizz Air 2030-ig 4600 pilótát tervez felvenni. Most egy újabb aktuális hírrel jelentkezett a diszkont légitársaság, ráadásul sokkal beláthatóbb időtávban kezd toborzásba. Év végéig 800 légiutaskísérőt terveznek felvenni.

A Wizz Air augusztusban és szeptemberben Európa több országában is megszervezi toborzó rendezvényeit, ahol a résztvevőknek lehetőségük lesz többet megtudni a légitársaságról. A pontosan délelőtt 9:00-kor kezdődő, egész napos eseményekre egy friss önéletrajz a belépő, majd a lelkes jelentkezőkre személyes bemutatkozások, szituációs játékok, csapatfeladatok és egyéni interjúk várnak.

A társaság közleményében természetesen a legnépszerűbb hívószó is szerepel, a versenyképes fizetés. Piaci információk alapján ez akár félmillió forintos bruttó bért is jelenthet, melyet bónuszokkal egészíthet ki a munkavállaló. Plusz a kollégák további kedvezményekre jogosultak a WIZZ járatain, valamint ajándékjegyeket is kapnak a családtagjaik, illetve a barátaik számára is.


Toborzónapok Debrecenben, Győrben és Budapesten

A Wizz Air nagyszabású toborzókampányának oka, hogy a légitársaság a következő tíz évben háromszorosára növeli flottájának méretét, így 500 Airbus repülőgépre bővíti majd kapacitását. Az új pilóta és légiutaskísérő kollégák egy garantáltan izgalmas időszakban csatlakozhatnak a Wizz Air csapatához, hiszen a légitársaság a járványhelyzet és a korlátozások ellenére is dinamikusan fejlődött; csupán az elmúlt évben 18 új bázist és több mint 300 új útvonalat jelentett be.

A WIZZ AIR ÁLTAL MEGHIRDETETT TOBORZÓNAPOK

DÁTUM

HELYSZÍN

2021. szeptember 1.

ETO Park Hotel Business and Stadium, 9027, Győr, Nagysándor József u. 31.

2021. szeptember 3.

Hilton Garden Inn Budapest City Centre, 1065, Budapest, Lázár u. 11-13.

2021. szeptember 5.

Hotel Lycium Debrecen, 4026, Debrecen Hunyadi János u. 1.

„Egy igazán mozgalmas, inspiráló év áll mögöttünk és nagy örömünkre szolgál, hogy új kollégákkal bővíthetjük a Wizz Air hajózó személyzetének csapatát, ezzel segítve őket megalapozni karrierjüket Európa leggyorsabban növekvő légitársaságánál. Az előttünk álló rendezvényeken alapos részletességgel ismerhetik meg az érdeklődők, hogy milyen lehetőségeket kínál légitársaságunk. A WIZZ-nél büszkék vagyunk arra, hogy mindig új és változatos szakmai lehetőségeket, versenyképes fizetést és különböző juttatási csomagokat biztosítunk kollégáinknak. Elkötelezettek vagyunk, hogy alkalmazottaink számára pontos és megvalósítható karrierutat kínáljunk, számtalan fejlődési lehetőséggel. Újra a pandémia előtti kapacitásunkkal repülünk, folyamatosan a fejlesztésekre, valamint a bővítésekre koncentrálunk, így még nagyobb erőket mozgósítunk annak érdekében, hogy a Wizz Air csapata motivált és tehetséges kollégákkal bővüljön" – mondta el Heiko Holm, a Wizz Air Chief Operations Officere.

Ne hagyd ki!