Lakosságarányosan a 10. helyet érte el Magyarország a tokiói éremtáblán.Alternatív lista

Magyarország lakosságarányosan megelőzte az USA-t, Németországot, Franciaországot a tokiói olimpiai érmek számában - olvasható ki a BBC gyűjtéséből. A listán Magyarország a világon a 10., megelőzve például a 60. helyezett Egyesült Államokat. A rangsor élén San Marino áll, mely 33 ezer lakosával nyert 1 arany- és 2 ezüstérmet. Bermuda százezer lakója elvitt egy aranyat, a Bahamák négyszázezer polgára két versenyszámban volt a legjobb.
A listák szépsége

A hivatalos végeredményből is látható, hogy az élen nem történt meglepetés: az Egyesült Államok végzett az élen, összesen 113 begyűjtött éremmel, megelőzve Kínát (88 érem). A házigazda japánok a 3. helyen végeztek 27 aranyéremmel, míg az őt követő Nagy-Britannia 22-t szerzett. Magyarország 6 aranyával ezen a táblázaton a 15. helyet foglalja el, ami nagyon szép teljesítmény.

The Conversation

Friss

Spar: jó magyar gyümölcs joghurt nem igazán létezik

Hosszú interjút adott a Spar magyarországi vezetője, beszélt többek között a béremelésről, a beszállítókról, arról, hogy mennyi pénz vittek ki tavaly az országból nyereségként, és hogy mennyit fektettek be 30 év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Josh Appel on Unsplash

Jövőre havi 500 ezerre nőhet az átlagkereset Magyarországon

Jövőre sok egyszeri tétel fogja növelni a háztartások nettó jövedelmét.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Obi Onyeador on Unsplash

Annyira sok és drága használtautót veszünk, hogy megdőlhet a 2019-es rekord

Pedig a hirdetési árak majdnem 1 millió forinttal emelkedtek egy év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!