hatnapos informatikai átállás lesz a Vodafone-nál
Fotó: Shutterstock

Hatnapos átállás lesz a Vodafone-nál, erre készülj

A Vodafone Magyarország július 11-16. között informatikai átállást végez, ebben az időszakban az online és személyes ügyintézés, értékesítés, valamint egyes speciális szolgáltatások, például mobilvásárlás, autópályamatrica, parkolás nem lesznek elérhetőek.


A Vodafone Magyarország július 11-16. között informatikai átállást végez, ami gyakorlatilag a Vodafone-UPC integráció utolsó lépése.

Az átállás miatt az online és személyes ügyintézés, értékesítés, valamint egyes speciális szolgáltatások (például mobilvásárlás – autópályamatrica, parkolás) nem lesznek elérhetőek. Ugyanakkor az alapszolgáltatások, tehát az otthoni szolgáltatások, így a vezetékes TV, internet és telefon, a mobil hívások indítása és fogadása, az SMS küldés és fogadás, az adathasználat, valamint a telefonos ügyfélszolgálaton keresztüli hibabejelentés ez idő alatt is végig elérhetők lesznek, összegezte a Portfólió.

A szolgáltató arra kéri az ügyfeleket, hogy szükséges ügyeiket intézzék el még az átállás előtt, mivel azalatt nem lesz lehetőségük a szokásos ügyintézésre. A szolgáltató az ügyfeleket több csatornán keresztül közvetlenül értesíti a változásokról, továbbá az ügyfelek az átállással kapcsolatos naprakész tájékoztatást (többek között az átállás előtti javasolt teendőket, illetve az említett időszakban el nem érhető funkciók listáját, valamint az előfizetők részére készített, az átállást támogató segédleteket) az erre a célra létrehozott aloldalon érik el, ITT.


Related Articles From Your Site
The Conversation

Ne hagyd ki!