A MOM Parkban működő CINEMApink moziban végleg elsötétült a vetítővászon. Az intézmény nem élte túl a járványt.


A búcsú

Kedves Vendégeink!
Szomorú hírrel jelentkezünk ezen a szerdai napon, új műsor helyett. Sajnos tegnap este végleg bezárta kapuit a CINEMApink MOM Park. Köszönjük szépen mindenkinek, aki megtisztelt minket az elmúlt 4 év folyamán egy mozijegy, popcorn vagy nachos vásárlásával. Ahogy a moziszektor minden résztvevőjének, nekünk is roppant nehéz volt az elmúlt másfél év, de a sok szeretet és pozitív visszajelzés, amit kaptunk Tőletek, feledtette a nehézségeket és sokszor segített nekünk átvészelni a rosszabb időszakokat is.
Köszönjük a teljes CINEMApink család nevében, hogy velünk moziztatok 2017 óta! Hiányozni fogtok!
Mai napra megváltott jegyek és ajándékjegyek visszaváltásával kapcsolatban az info@cinemapink.hu címen tudtok elérni minket.
Ui.: A weboldal karbantartása úgy tűnik okafogyottá vált.

Ez az üzenet fogadja a látogatókat a mozi közösségi oldalán. A török tulajdonú cég 2017-ben nyitotta meg első multiplex termeit még a Mammutban, majd 2018-ban indultak el a vetítések a MOM Parkban is.

Itt a vége

A török tulajdonú cég 2017-ben nyitotta meg első multiplex termeit még a Mammutban, majd 2018-ban indultak el a vetítések a MOM Parkban is.

Az utolsó bejegyzés


The Conversation

Friss

Kína hivatalosan is betiltotta a kriptovalutákat

„A virtuális valutákkal kapcsolatos üzleti tevékenység illegális pénzügyi tevékenységnek minősül" – jelentette be Kína központi bankja, ezáltal gyakorlatilag betiltva a kriptovalutákat a kínai piacon.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Unsplash

Hamarosan drónokkal szállítják a kemoterápiás gyógyszereket

Az egyesült királyságbeli Isle of Wight NHS Trust egészségügyi szervezet háromhónapos tesztprogramot indított, amelyben a legénység nélküli légi járművek (UAV) használatának előnyeit vizsgálja a kemoterápiás gyógyszerek kiszállításában.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: pixabay.com

Újratölthető, sötétben világító növények válthatják le az utcai lámpákat

Ambiciózus kutatóknak a nanotechnológia segítségével sikerült olyan növényeket alkotniuk, amelyek huzamosabb ideig világítanak a sötétben. Ha a technológiát tökéletesre fejlesztik, akkor a jövőben a nanonövények felválthatják a nagy energiaigényű elektromos lámpákat.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!