Máris van új üzemeltető a bezárt fővárosi moziban
Fotó:23RF

Mégis jó üzlet? Újra kinyit a múlt héten bezárt fővárosi mozi

A MOM Parkban működő mozi üzemeltetője, a CinemaPINK a múlt héten húzta le a rolót, de máris akadt egy vállalkozás, amely a helyébe lép.


  Jó hír a moziba járóknak

A török tulajdonú CinemaPINK a múlt szerdán, a közösségi oldalán jelentette be, hogy vége. Hiába a járvány okozta nehézségek leküzdését segítő sok szeretet és pozitív visszajelzés, bezár a mozi a MOM Parkban. A változásra nem kellett sokat várni, egy másik vállalkozás bejelentette, hogy átveszi a mozi üzemeltetését, így néhány hetes felújítás után, vagyis ősztől újra elindulnak a vetítések.

A CinemaMOM névvel újra elinduló mozit a továbbiakban a Pannonia Movie Kft. üzemelteti. A vállalkozáshoz kapcsolódik a Budapest 15. kerületében lévő Pólus Mozi is, amelyet 2017 óta üzemeltetnek, valamint a cégcsoporthoz kötődik a Pannonia Entertainment filmforgalmazó is.

Az új kínálat

A megújuló budai mozi a legfrissebb premierfilmek mellett kibővített műsorkínálattal várja majd a közönséget. A tervek között szerepelnek eredeti nyelvű, feliratos premierfilmek és digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok is, valamint olyan speciális mozitartalmak, mint a színpadi produkciók – opera, balett, színházi előadás – moziközvetítései, rockzenei és komolyzenei koncertfilmek. Az általános- és középiskolai korosztály számára tematikus csoportos vetítésekkel, a legkisebbek számára a családi animációs premierfilmek mellett élő bábszínházi programokkal is készülnek, ezt ígéri közleményében az új üzemeltető.


Ne hagyd ki!