A MOM Parkban működő mozi üzemeltetője, a CinemaPINK a múlt héten húzta le a rolót, de máris akadt egy vállalkozás, amely a helyébe lép.


  Jó hír a moziba járóknak

A török tulajdonú CinemaPINK a múlt szerdán, a közösségi oldalán jelentette be, hogy vége. Hiába a járvány okozta nehézségek leküzdését segítő sok szeretet és pozitív visszajelzés, bezár a mozi a MOM Parkban. A változásra nem kellett sokat várni, egy másik vállalkozás bejelentette, hogy átveszi a mozi üzemeltetését, így néhány hetes felújítás után, vagyis ősztől újra elindulnak a vetítések.

A CinemaMOM névvel újra elinduló mozit a továbbiakban a Pannonia Movie Kft. üzemelteti. A vállalkozáshoz kapcsolódik a Budapest 15. kerületében lévő Pólus Mozi is, amelyet 2017 óta üzemeltetnek, valamint a cégcsoporthoz kötődik a Pannonia Entertainment filmforgalmazó is.

Az új kínálat

A megújuló budai mozi a legfrissebb premierfilmek mellett kibővített műsorkínálattal várja majd a közönséget. A tervek között szerepelnek eredeti nyelvű, feliratos premierfilmek és digitálisan felújított filmtörténeti klasszikusok is, valamint olyan speciális mozitartalmak, mint a színpadi produkciók – opera, balett, színházi előadás – moziközvetítései, rockzenei és komolyzenei koncertfilmek. Az általános- és középiskolai korosztály számára tematikus csoportos vetítésekkel, a legkisebbek számára a családi animációs premierfilmek mellett élő bábszínházi programokkal is készülnek, ezt ígéri közleményében az új üzemeltető.


The Conversation

Friss

Fotó:Shutterstock

Ha zavarnak a szeméthegyek, itt és most te is tehetsz ellenük, mutatjuk

Hétfőtől lehet regisztrálni a legnagyobb belföldi hulladékgyűjtő eseményre, a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióra - mondta Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára. Mutatjuk, hol.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:Shutterstock

Orbán Viktor elmondta, mikor és hogyan kapnak vissza 600 milliárdot a családok

Az oltás működik, Magyarország működik – mondta a kormányfő az Országgyűlés őszi ülésszakának megnyitásaként. A miniszterelnök több fontos intézkedést is bejelentett, ezeket foglaljuk össze.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:Lounge Group

Két marketingmegoldás, ami még a szakmai guruk elismerését is kivívta

Az elmúlt másfél év legjobb szakmai megoldásának nevezték a Coca Cola és a Burger King egy-egy aktivitását a jövő heti budapesti Marketing Summitra készülő vállalati és ügynökségi vezetők. Újfent bebizonyosodott, hogy az önazonos reklám az, ami igazán hatásos.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!