Az Oscar-díjas színész már évek óta együtt dolgozik a Brioni olasz divatmárkával, ennek az együttműködésnek a legfrissebb terméke a kollekció.


A BP Signature nevű kollekció hét ruhadarabból áll, vannak benne öltönyök, sportdzseki, nadrág, ing, valamint kasmír póló. A 24.hu azt írja, az ötletet az a Brinoi-öltöny adta, amelyben a színész átvette az Oscar-díjat a Volt egyszer egy… Hollywood című filmben nyújtott alakításáért. A divatház weboldala szerint Brad Pitt igazi stílusikon, aki megjelenésével, könnyed eleganciát sugárzó öltözködésével a modern férfi megtestesítője.

Nem olcsó 

Csak a kasmír póló 1100 dollárról indul, ami nagyjából 330 ezer forint. A meglehetősen magas árat vélhetően a gyapjú rendkívül magas minősége indokolja, írja a 24.hu. Meg persze PB, vagyis Brad Pitt. A híradásokból az nem derül ki pontosan, hogy a színész a nevén és a reklámértékén túl mivel járult még hozzá a kollekció elkészítéséhez.


Friss

Fotó:123RF

Szól a rádió, mégis csökkent a hazai zenészek jogdíja, de miért?

Átlagosan negyedével csökkent a hazai dalszerzők jogdíja a járványhelyzet miatt. A zenei alkotók összességében 2,2 milliárd forinttal kevesebb pénzt kapnak, mint egy évvel korábban.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!