A hírességek ingatlanügyeivel foglalkozó Dirt.com cikke szerint Vajna Tímea 8,9 millió dollárért (valamivel több mint 2,6 milliárd forintért) vásárolta meg a hét fürdő- és hat hálószobával felszerelt villát.


A cikk szerint a néhai filmproducernek volt egy háza Los Angelesben, amelyet nemrégiben 4,9 millió dollárért eladtak egy szomszédnak, akit nem is nevez meg a szerző, merthogy nem híresség. Az oldal több fotót is közöl a Vajna Tímea által a hónap elején megvásárolt ingatlanról és annak belsejéről. Ha IDE kattintasz, te is megnézheted.

Andy Vajnáról

A lap nagy vonalakban ismerteti a filmproducer életútját, megemlítve a Hollywood-ban és a magyar filmipar megújításában elért eredményeit. Özvegyét vagyona nagy részének örököseként és Lamborghinit vezető modellként, a közösségi média influenszereként mutatja be, aki férje halála után áttelepült Los Angeles-be.

The Conversation

Friss

Oroszország ismét nekiment a Google-nek, felkészül a Twitter és a Facebook

Az orosz tömegtájékoztatási és távközlési hatóság, a Roszkomnadzor hárommillió rubelre, azaz nagyjából 12,3 millió forintra büntette a Google-t személyes adatkezelésre vonatkozó jogszabályok megsértése miatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Kétszeres díjért kergetik a labdát az induló hazai focibajnokságban

Az első osztályú labdarúgó-bajnokságban a helyezésekért járó díjazás nem változott, az aranyérmes csapat kétszázmilliót kap. Az összdíjazás azonban 6,6-ról 12 milliárdra nő. Az NB II.-ben is 4,8 milliárd forintra emelkedik a pénzdíj.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
©buenoalvaro/123RF.COM

Egy betűvel hosszabb, egy forinttal sem drágább az új rendszám

Nem kell többet fizetni a jelenlegi díjaknál a négy betűből és három számból álló rendszámokért, amelyeket 2022 júliusától adnak majd ki az újonnan forgalomba helyezett járművekre.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!