A hírességek ingatlanügyeivel foglalkozó Dirt.com cikke szerint Vajna Tímea 8,9 millió dollárért (valamivel több mint 2,6 milliárd forintért) vásárolta meg a hét fürdő- és hat hálószobával felszerelt villát.


A cikk szerint a néhai filmproducernek volt egy háza Los Angelesben, amelyet nemrégiben 4,9 millió dollárért eladtak egy szomszédnak, akit nem is nevez meg a szerző, merthogy nem híresség. Az oldal több fotót is közöl a Vajna Tímea által a hónap elején megvásárolt ingatlanról és annak belsejéről. Ha IDE kattintasz, te is megnézheted.

Andy Vajnáról

A lap nagy vonalakban ismerteti a filmproducer életútját, megemlítve a Hollywood-ban és a magyar filmipar megújításában elért eredményeit. Özvegyét vagyona nagy részének örököseként és Lamborghinit vezető modellként, a közösségi média influenszereként mutatja be, aki férje halála után áttelepült Los Angeles-be.

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Reagált a bírálatokra a Ryanair, az utasok járnak jól

A diszkont légitársaság öt napon belül visszafizeti a törölt járatokra szóló jegyek árát a cég csütörtöki bejelentése szerint.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

A szállodások 350 ezerért sem találnak 8 általánost végzett szobaasszonyt

A munkaerőhiány már most, 50-60 százalékos kihasználtságnál is fékezi a növekedést a szállodaiparban, mert azok a szálláshelyek, amelyek reménytelenül próbálják feltölteni üres álláshelyeiket, nem tudnak sem több vendéget fogadni, sem az elvárt színvonalú kiszolgálást nyújtani. Szakmai szövetségük több javaslattal állt elő.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Kínos, mondhatni ciki ügyben bírságolt a versenyhivatal

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 3 millió forintos bírságot szabott ki az „Év Terméke" díjat korábban osztó cégre, amiért az hiányosan teljesítette a saját maga által vállalt kötelezettségeket.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!