A hírességek ingatlanügyeivel foglalkozó Dirt.com cikke szerint Vajna Tímea 8,9 millió dollárért (valamivel több mint 2,6 milliárd forintért) vásárolta meg a hét fürdő- és hat hálószobával felszerelt villát.


A cikk szerint a néhai filmproducernek volt egy háza Los Angelesben, amelyet nemrégiben 4,9 millió dollárért eladtak egy szomszédnak, akit nem is nevez meg a szerző, merthogy nem híresség. Az oldal több fotót is közöl a Vajna Tímea által a hónap elején megvásárolt ingatlanról és annak belsejéről. Ha IDE kattintasz, te is megnézheted.

Andy Vajnáról

A lap nagy vonalakban ismerteti a filmproducer életútját, megemlítve a Hollywood-ban és a magyar filmipar megújításában elért eredményeit. Özvegyét vagyona nagy részének örököseként és Lamborghinit vezető modellként, a közösségi média influenszereként mutatja be, aki férje halála után áttelepült Los Angeles-be.

The Conversation

Friss

Fotó:123RF

Itt a videó a világ legdrágább, 60 ezer forintos sült krumplijáról

Kétszáz dollárért, vagyis több mint 60 ezer forintért kínálja a világ legdrágább sült krumpliját egy New-York-i étterem. Ez a csúcs, a Guinness -rekordok szerkesztősége hitelesítette.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A győzelemig birkózik az MNB az inflációval

A Magyar Nemzeti Bank ma sem hagyott kétséget afelől, hogy mindaddig kitart a nemrégiben megkezdett monetáris szigorítás mellett, amíg le nem töri az elmúlt hónapokban éves összevetésben 5 százalék feletti inflációt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ha vettél ezekből a hústermékekből, ne egyél belőlük, visszakapod az árát

Három hústerméket hívott vissza a METRO Kereskedelmi Kft. elővigyázatosságból, etilén-oxid jelenléte miatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!