Volt, nincs.2012-ben indult

November 1-től megszűnik a Lidl diszkontlánc és a Magyar Telekom közös telekommunikációs projektje, a Blue Mobile - olvasható a Telekom honlapján. Ugyanitt felhívják a figyelmet, hogy utána a lakossági ÁSZF-e szerint nyújtják tovább a Blue Mobile ügyfelek számára a mobilszolgáltatást. Jó régi termékről van szó: 2012-ben indult az előrefizetős, kártyás konstrukciók korában. Akkoriban ez volt a legkedvezőbb díjszabású, bárki által igényelhető pre-paid csomag, a maga 33 forintos egységes perc- és SMS-díjával. Az ügyfelek 30-as előhívójú számot kaptak, induló csomagot azonban a Telekomnál nem, csak a Lidl áruházakban lehetett vásárolni. A feltöltést a megszokott módszerek mellett a Lidl kasszáinál is lehetett kérni.

Kilenc évet élt

A HWSW hozzáteszi, hogy az akkor már erősen hanyatló feltöltős szegmensbe végül 2016. októberében érkezett meg a Vodafone Tuti nevű ajánlata, melyre a két versenytárs szolgáltató is jelentős mértékű árcsökkentéssel reagált. A piac egyébként gyorsan változott az elmúlt évek alatt. Jelenleg hárommillió pre-paid kártyát használnak a magyarok, és 6,7 millió post-paid előfizetés aktív.

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Orbán: Bármelyik pillanatban visszavásárolhatja az állam a Liszt Ferenc repülőteret

A magyar kormánynak az a szándéka, hogy a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret visszavásárolja, és ez bármelyik pillanatban megtörténhet – mondta a miniszterelnök a vajdasági Ludason.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: MTI Kelemen Zoltán Gergely

Elhunyt Kornai János közgazdász

Életének 94. évében, hétfőn elhunyt Kornai János Széchenyi-díjas közgazdász, a Magyar Tudományos Akadémia tagja, a Harvard Egyetem és a Corvinus emeritus professzora, a francia becsületrend kitüntetettje, a svéd, amerikai, és más akadémiák tiszteletbeli tagja - közölte a család hétfő este az MTI-vel.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Napelemre, fűtéskorszerűsítésre kérnél többmilliós támogatást? Ez az útja

A nagyszabású, lakosságnak szóló pályázat napelemes rendszerek és energiatakarékos, korszerű, elektromos fűtési rendszerek kialakításához nyújt támogatást. A kivitelező cégeknek hétfőtől van lehetőségük a regisztrációs kérelem benyújtására, a családok és magánszemélyek a program első ütemében december 6. és január 12. között pályázhatnak - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!