Egy szerencsés amerikai négy hónapon át 30 millióért kóstolhat taco-kat

A amerikai McCormick & Company a hivatalos honlapján igazi álommunkahelyet hirdetett meg egy szerencsés jelentkezőnek. A leendő munkavállaló dolga egyebek között az lesz, hogy járja az országot, és egyen. Jó pénzért.Sajnos azonban el kell keserítenünk a magyar taco rajongókat, ugyanis az állás egyik alapfeltétele az amerikai állampolgárság. A négy hónapra szóló megbízatás szeptemberben kezdődik, és heti 20 óra munkát igényel. A munka betöltéséhez semmilyen előképzettség nem szükséges, viszont egyebek között az alábbi feltételeknek meg kell felelni:

  • minimum 21 éves életkor
  • taco iránti rajongás
  • jó kommunikációs készség, közösségi média felületek magabiztos ismerete
  • jogosítvány, aktív vezetői tapasztalattal

A pozíció a Taco Kapcsolatok Igazgatója nevet viseli.

Hogyan néz ki egy taco igazgató átlagos napja? 

Taco recepteket állít össze, folyamatosan követi a TikTok-on és egyéb közösségi felületeken terjedő új trendeket, illetve azon dolgozik, hogy egy erős, taco rajongói közösséget építsen. A munkájának nagyjából 10 százalékát teszi ki az utazás, amelynek során új helyekre látogat el, ahol megismerkedik a taco készítés legújabb trendjeivel. Az utakon szerzett tapasztalatait pedig a közösségi felületeken dokumentálja. A leendő igazgató négy hónap alatt, részmunkaidőben, heti 20 órás munkavégzéssel nagyjából 100 ezer dolláros, azaz körülbelül 30 millió forintos fizetésre számíthat. Nem rossz.

Rendhagyó munkahelyhez ugyanilyen „önéletrajz" dukál. A jelentkezőknek egy kétperces videóban kell bemutatniuk magukat, ahol tanúsítaniuk kell a taco-k világa iránti elkötelezettségüket és rajongásukat.

ITT lehet jelentkezni a pozícióra.

Nagymúltú vállalat

A McCormick & Company amerikai multinacionális élelmiszeripari vállalat, amely fűszereket és más ízesítő termékeket gyárt kiskereskedelmi üzletek, élelmiszer-gyártók és élelmiszer-ipari vállalkozások számára. Egy Fortune 500-as vállalatról van szó, ahol jelenleg több mint 13 ezer ember dolgozik. A céget Willoughby M. McCormick alapította 1889-ben. A vállalat éves bevétele jelenleg 5,6 milliárd dollár körül mozog.

The Conversation

Ne hagyd ki!