A vételár nagyjából 20 millió euró (7,2 milliárd forint) lehet.7,2 milliárd lehet a vételár

A Blikk szerint az Újpest focicsapatának belga tulajdonosa hónapok óta tárgyal egy kínai vállalkozással. A vételár nagyjából 20 millió euró (7,2 milliárd forint) lehet. Úgy tudják, az érdeklődők egy másik fővárosi klubnál játszó korábbi válogatott középpályással már meg is állapodtak, hogy érkezik, ha megtörténik a tulajdonosváltás. A klub környékén úgy tudják, a sportigazgatói posztra a klub korábbi gólkirályát, Rajczi Pétert szemelték ki a kínaiak.

Vállalná a munkát

Rajczi úgy kommentálta a híreket, hogy pletykaszinten már hallotta a kinevezését, de hivatalosan semmilyen megkeresést nem kapott. Azt mondta, hogy

Természetesen örömmel vágnék bele a munkába. Szeretnék sportvezetőként tevékenykedni, elvégeztem az ehhez szükséges képzéseket, nemrég szereztem meg a második diplomámat.
The Conversation

Friss

Photo by Josh Appel on Unsplash

Jövőre havi 500 ezerre nőhet az átlagkereset Magyarországon

Jövőre sok egyszeri tétel fogja növelni a háztartások nettó jövedelmét.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Obi Onyeador on Unsplash

Annyira sok és drága használtautót veszünk, hogy megdőlhet a 2019-es rekord

Pedig a hirdetési árak majdnem 1 millió forinttal emelkedtek egy év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Gyermelyi Zrt.

„Az a jó bank, amelyik úgy kezel, mintha saját magának adna tanácsot” (x)

Idén 50 éves a Gyermelyi Zrt., Magyarország piacvezető tésztagyártója, legnagyobb tojástermelője és malomipari szereplője, amely épp 20 éve áll pénzügyi kapcsolatban az MKB Bank Nyrt.-vel. A Gyermelyi életének majdnem felét, a rendszerváltás utáni korszak kétharmadát ez az együttműködés határozta meg. Ahogy Sárossy Attila, a Gyermelyi igazgatója fogalmaz: az MKB Bankkal való együttműködésük a legjobb stabil banki kapcsolat kategóriáját jelképezi, amit a 20 év töretlen és kölcsönös bizalma tökéletesen bizonyít.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!