Kétszáz dollárért, vagyis több mint 60 ezer forintért kínálja a világ legdrágább sült krumpliját egy New-York-i étterem. Ez a csúcs, a Guinness -rekordok szerkesztősége hitelesítette.


Mielőtt csuklani kezdesz, elárulunk néhány hozzávalót: Dom Pérignon pezsgő, olasz szarvasgomba, szarvasgombás olaj, és nyilván az íze kedvéért 23 karátos, ehető aranyszemcsék. Mindehhez egy kis mártogatós, sajtból készült Mornay-mártás is jár. A fogást kristálytányéron (naná, majd papírtálcán. A szerk.) szolgálják fel az igényes vendégeknek. Ja, majdnem elfelejtettük. A díszítéshez szintén szarvasgomba-szeletkéket használnak fel. (A ketchup bezzeg kimaradt….)

Így készül:

A krumplit előfőzik ecetben és pezsgőben, majd libazsírban kétszer is kisütik, hogy kívül ropogós, belül pedig omlós legyen. Ezek után jönnek a felsorolt kiegészítők, amik alaposan felsrófolják az árat. A vasárnapi rántott húshoz mindenesetre nem ajánljuk köretnek. Ha kíváncsi vagy az elkészítésére, azt is megmutatjuk. A karikagyűrűdet azért ne reszeld le, ha kedveskedni akarsz a családnak.

Videó a 200 dolláros sült krumpliról


The Conversation

Friss

Fotó:Shutterstock

Ha zavarnak a szeméthegyek, itt és most te is tehetsz ellenük, mutatjuk

Hétfőtől lehet regisztrálni a legnagyobb belföldi hulladékgyűjtő eseményre, a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióra - mondta Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára. Mutatjuk, hol.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:Shutterstock

Orbán Viktor elmondta, mikor és hogyan kapnak vissza 600 milliárdot a családok

Az oltás működik, Magyarország működik – mondta a kormányfő az Országgyűlés őszi ülésszakának megnyitásaként. A miniszterelnök több fontos intézkedést is bejelentett, ezeket foglaljuk össze.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:Lounge Group

Két marketingmegoldás, ami még a szakmai guruk elismerését is kivívta

Az elmúlt másfél év legjobb szakmai megoldásának nevezték a Coca Cola és a Burger King egy-egy aktivitását a jövő heti budapesti Marketing Summitra készülő vállalati és ügynökségi vezetők. Újfent bebizonyosodott, hogy az önazonos reklám az, ami igazán hatásos.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!