Mata Erika
Fotó: Hunland

Fontos pozícióváltás az ország egyik legnagyobb élőállat kereskedőjénél

2022. január 3-tól Mata Erika tölti be a Hunland Group-on belül a Hunland Trade Kft. kereskedelmi igazgatói pozícióját, egyúttal divízió vezetőként a cégcsoport Board tagjaihoz is csatlakozik.

A vállalat élőállat-, hús- és takarmánykereskedelmi területei tartoznak a jövőben az irányítása alá. A terület felügyeletét a divízió vezetői poszt betöltéséig - operatív vezetői pozíciója mellett - Semperger Attila látta el, így Mata Erika érkezésével a jövőben a cégcsoport COO-ja teljes mértékben az első számú stratégiai vezetői feladataira koncentrálhat.


A bankszektorból érkezett

Erika 25 éves vezetői tapasztalattal rendelkezik, melyre különböző értékesítési és kockázatkezelési vezetői pozíciókban tett szert számos kereskedelmi bankban. A Hunland Group kereskedelmi divíziójának élére a Budapest Bankból érkezett, ahol a KKV hálózati értékesítési vezetője volt közel 6 éven keresztül.

Tanulmányai során először közgazdászként diplomázott, majd ezt követően az ELTE posztgraduális képzésén szerzett jogi végzettséget. „Amit az elmúlt több, mint két évtizedben több ezer vállalattal, több száz fős csapatokkal dolgozva megtapasztaltam, azt akarom a Hunland további sikerei megteremtésébe és szolgálatába állítani.” - mondta el Mata Erika új megbízatásával kapcsolatosan.

Ne hagyd ki!