Ingyenes előadások az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n
Fotó: Hungexpo

Ingyenes előadások az AGROmashEXPO és AgrárgépShow-n

Január 25-28. között a HUNGEXPO-n megrendezésre kerülő AGROmashEXPO és AgrárgépShow 2023-ban két színpadon is számos színvonalas szakmai programot kínál az érdeklődőknek.

Látványos bemutatóval készül a PREGA AgRobot Show, a robotika legizgalmasabb fejlesztéseivel. Mindemellett szakmai beszélgetésekben sem lesz hiány, szó lesz a mikrobiológiai termékekről a Magyar Talajvédelmi Baktérium gyártók és forgalmazók Szakmai Szövetségével az AÖP támogatásában, továbbá 3 fős beszélgetéssel készül az Agrár közösség is, precíziós gazdaság témában. Aszódi János könyvbemutatóval és meglepetés vendégekkel várja majd az ide látogatókat. Továbbá várhatóak még előadások több témakört érintően is, mint például termelői kihívások, agrárgazdaság aktualitásai, hígtrágya technológia.

Fotó: Hungexpo

December 14.-én kiosztásra került az agrárium egyik legrangosabb elismerése a Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj, melynek legfőbb bírálati szempontjai között szerepelt többek között a termék újszerűsége, a környezetre gyakorolt hatása, a termék innovatív szerepe az agráriumban és alkalmazhatósági értéke a gyakorlatban. A hazai mezőgazdaság jeles képviselőiből álló zsűri által kiválasztott nyertesek a rendezvény nyitónapján vehetik majd át díjaikat. A rendezvényen megismerhetőek lesznek a megjelenő cégek legmodernebb termékei és szolgáltatásai, amelyeket be is mutatnak a látogatóknak.

Szilvási Krisztina, a Hungexpo Zrt. kereskedelmi igazgatója elmondta, méltán lehetünk büszkék a 2023-as AGROmashEXPO előkészületeire. Az utóbbi évek nehézségei után ismét rég látott méreteket ölt a kiállítás. 4 napon keresztül 7 pavilonban, közel 300 kiállító 36 000 négyzetméteren várja majd a látogatókat.Ne hagyd ki!