John Deere 9R, 9RT és 9RX sorozat: az elképzelhető legnagyobb erő
Fotó: Kite Zrt.

John Deere 9R, 9RT és 9RX sorozat: az elképzelhető legnagyobb erő

2021 elején az öt legnépszerűbb traktormárka Magyarországon a John Deere, a Solis, a New Holland, a Massey Ferguson és a Polaris voltak – derült ki a carinfo.hu adataiból. Éppen ezért most egy John Deere traktorokat mutatunk be.

A John Deere legújabb, 9R sorozatú traktorok 50 lóerővel (37 kW) megnövelt motorteljesítménnyel rendelkeznek, ami 670 lóerőt (429 kW) jelent a legnagyobb modellnél. A 9R traktorokat úgy tervezték, hogy a modern mezőgazdaság legkeményebb kihívásainak is eleget tegyenek: a cél a termelékenység növelése, a költségek csökkentése és a kockázatok mérséklése. Néhány újdonság a sorozatról:

1, Az ActiveCommand kormányzás (ACS) jelentősen csökkenti a kormányzáshoz szükséges gépkezelői erőbefektetést. Páratlan úttartó képessége nagyobb kényelmet és jobb irányíthatóságot biztosít. Az új opcionális, nagyobb monitorral a munkaeszközök kezelése még egyszerűbb.

2, A lehető legnagyobb üzemanyag-hatékonyság érdekében, valamennyi alkalmazás esetén: az Efficiency Managerrel ellátott e18 hajtómű a kívánt alapsebesség eléréséhez automatikusan vált és veszi vissza a sebességet.

3, A tágas CommandView III fülke és a 24 LED lámpa éjjel-nappal optimális kényelmet és kilátást biztosít. A CommandARM konzol a legfontosabb traktorfunkciók intuitív irányítását teszi lehetővé.

Ne hagyd ki!