Bemutatkozott a DJI jóvoltából az Agras T20 drón, avagy a cég legújabb mezőgazdasági készüléke, ami 20 literes tankkal, omnidirekcionális radarral, valamint fejlesztett fecskendezési képességekkel támad.


A T20 megnövelt, 20L kapacitású tartályával és 7 méteres szórás szélességével elődeinél akár 20 százalékkal hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.

Az Agras T20 egy teljeskörű, mindenre kiterjedő permetező rendszer. Beépített küldetéstervezőjével a repülési útvonal tervezése intuitív és könnyű, az RTK modul pedig a centiméteres pontosságról gondoskodik.

A legnagyobb Agras 8 szórófejjel és nagy tömegáramú szivattyúkkal felszerelve érkezik, amelyek akár 6L/perc sebességgel képesek permetezni. A kiválóan optimalizált rendszer ideális méretű cseppeket és konzisztens porlasztást biztosít. A négy csatornás elektromágneses áramlásmérő külön-külön ellenőrzi a csöveket, garantálva az egyenletes és hatékony áramlást. A nem kívánatos légbuborékok egyetlen gombnyomással eltávolíthatók.

A permetezés mellett a gép képes magvetésre, műtrágya szórásra, sőt akár halgazdaságokban is felhasználható az állomány etetésére.

The Conversation

Friss

A két tesó csípős cukorkákkal robbantott bankot

A 26 éves JJ és a 19 éves Rudy Jimenez élete egyetlen év alatt olyan fordulatot vett, amelyre egyikőjük sem számított. Az Egyesült Államokban, Houston közelében élő mexikói testvérpár mellékesként indított el egy kis online webshopot, amely csupán 12 hónap több mint 30 milliós bevételt generált.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Egy megnyerő önéletrajz érdekében kerüld el ezt a 6 bakit!

Manapság fontosabb, mint valaha, hogy tökéletes legyen az önéletrajzod. Hiába áll rendelkezésre az interneten CV készítési útmutatók tömkelege, sokan mellényúlnak. Nézzük, mire érdemes figyelni az önéletrajz elkészítésekor!

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: NeONBRAND on Unsplash

Lehet, hogy büdös, de jól fizet a kukabúvárkodás

Míg a legtöbb ember sportol vagy zenél a szabadidejében, addig a New York-ban élő Sheffield házaspár járja a környéket, és szemetesekre vadászik. Az érdekes hobbi havonta 900 ezer forintot hoz a házaspárnak.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!