DJI Agras T20: permeteződrón, amely mindent lát
Fotó: DJI

DJI Agras T20: permeteződrón, amely mindent lát

Bemutatkozott a DJI jóvoltából az Agras T20 drón, avagy a cég legújabb mezőgazdasági készüléke, ami 20 literes tankkal, omnidirekcionális radarral, valamint fejlesztett fecskendezési képességekkel támad.


A T20 megnövelt, 20L kapacitású tartályával és 7 méteres szórás szélességével elődeinél akár 20 százalékkal hatékonyabb munkavégzést tesz lehetővé.

Az Agras T20 egy teljeskörű, mindenre kiterjedő permetező rendszer. Beépített küldetéstervezőjével a repülési útvonal tervezése intuitív és könnyű, az RTK modul pedig a centiméteres pontosságról gondoskodik.

A legnagyobb Agras 8 szórófejjel és nagy tömegáramú szivattyúkkal felszerelve érkezik, amelyek akár 6L/perc sebességgel képesek permetezni. A kiválóan optimalizált rendszer ideális méretű cseppeket és konzisztens porlasztást biztosít. A négy csatornás elektromágneses áramlásmérő külön-külön ellenőrzi a csöveket, garantálva az egyenletes és hatékony áramlást. A nem kívánatos légbuborékok egyetlen gombnyomással eltávolíthatók.

A permetezés mellett a gép képes magvetésre, műtrágya szórásra, sőt akár halgazdaságokban is felhasználható az állomány etetésére.

Ne hagyd ki!