Környezetkímélő innováció: a tökéletes robotfűnyíró
Fotó: Husqarna

Környezetkímélő innováció: a tökéletes robotfűnyíró

Eljött az önműködő robotfűnyírók kora, melyek nagymértékben megkönnyítik a korábban fáradalmas és időigényes munkák elvégzését!
​Felhasználóbarát, nagy teljesítményű működés

Az Automower a Husqvarnától elvárt erőt, teljesítményt és intuitív kialakítást kínál. Ezeknél az eszközöknél elfelejthetjük a manuális irányítást, hiszen a Husqvarna X-line felszereltségű robotfűnyíró teljes körű GPS alapú térképes lokalizációt biztosít, mellyel kényelmesen felügyelhetjük, és irányíthatjuk a robotfűnyírókat. Beüzemelésük kimondottan egyszerű művelet; a beszerzést követően a Husqvarna szakkereskedője, vagy egy telepítő partnere elvégzi a szükséges kerti telepítést, ami a vezető- és határoló vezetékek lefektetéséből és a töltőállomás kihelyezéséből áll, ezután pedig az eszközhöz tartozó applikáción be is állíthatjuk a kívánt paramétereket. A termékcsalád Google Home-mal és az Amazon Alexa-val kompatibilis szerkezetei a hangalapú utasításokat is értik.

Az Automower a különböző időjárási viszonyok mellett számos akadályt tud kezelni, ráadásul az akár 45%-os (24°) emelkedésű pázsit lenyírása sem okoz számára problémát. A termékcsaládban modelltől függően 600-5000 m² közötti felületre is kiterjedhet a munkaterület. A robotfűnyírót a határoló vezetékek irányítják körbe az adott területen, a szabálytalan mintát követő mozgásnak köszönhetően pedig nem hagy nyomvonalakat a fűben. A fűnyíró a munka elvégzése után automatikusan visszatér a kihelyezett töltőállomásra. A Husqvarna kiemelt figyelmet fordított a biztonságra is a tervezésnél, mivel többféleképpen is biztosítják az Automower-t a lopással szemben. Minden beavatkozáskor szükséges a PIN-kód megadása, amennyiben ezt mellőzik az eszköz felemelésekor vagy megállításakor, azonnal megszólal a riasztó. Ha ellopják, nem tudják használni, mivel más töltőállomáshoz nem illeszkedik. Az esetleges eltulajdonított eszközök a bejelentés során tiltólistára kerülnek a Husqvarna világszintű szervizhálózatában.

​Sikeresebb vállalkozás a Husqvarnával

A Husqvarna robotfűnyírói nagy segítségünkre lehetnek a fűnyírási munkálatokban, ráadásul a termékek innovatív tervezésének köszönhetően környezetbarát és csendes működést biztosítanak. A Husqvarna erős, hosszú élettartamú motorjai megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak is, így elkerülhetjük velük a károsanyag-kibocsátást is. A halk működésnek hála bármilyen napszakban használatba helyezhetjük őket, és nem kell a zaj, valamint a füst miatt aggódnunk. Az esztétikus LED fényszórókkal éjszaka is könnyen látható a robotfűnyíró.

Ha csendes és füstmentes, nagy teljesítményű robotfűnyíróra van szüksége, amely még gazdaságos is, látogasson el a Husqvarna weboldalára, ahol részletesen tájékozódhat az egyes modellekről. https://www.husqvarna.com/hu/termekek/robotfunyirok/

Ne hagyd ki!