Az évből még csak jó másfél hónap telt el, de az eddig beérkezett adatok alapján valószínűsíthető, hogy az európai startupok világában ezek a cégek lesznek a járvány nagy nyertesei.


Az európai fintech szektor képviselői (vagyis a korszerű pénzügyi, fizetési megoldásokat kínáló vállalkozások) tavaly 5,3 milliárd euró befektetést vonzottak, és a diadalmenet idén is folytatódik. Február közepéig már 2 milliárd eurót gyűjtöttek, így nem kell nagy jóstehetség ahhoz, hogy bátran kimondjuk: túlszárnyalják a tavalyi teljesítményüket.

Ki lesz 2021 legnagyobb nyertese? Kikre érdemes figyelni, kiket érdemes követni? A sifted.eu weboldal a European Startups segítségével és a Dealroom értékbecslésének felhasználásával összeállította a 150 legígéretesebb fintech startup listáját, részletes adatokkal, tevékenységi körökkel, termékekkel, szolgáltatásokkal. A listát ITT találod meg.


The Conversation

Friss

Ha vettél ezekből a hústermékekből, ne egyél belőlük, visszakapod az árát

Három hústerméket hívott vissza a METRO Kereskedelmi Kft. elővigyázatosságból, etilén-oxid jelenléte miatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ez az ország nem fukarkodott első olimpiai bajnoka megjutalmazásával

A Fülöp-szigetek első olimpiai bajnoka, a súlyemelő Hidilyn Diaz csaknem200 millió forintnak (32,79 millió peso) megfelelő összeget kap hazájától a tokiói aranyérméért.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:123RF

Magyarországot két természeti csapás fenyegeti: a sok vagy a kevés víz

Áradások, földrengések, szárazság és szélviharok. Az elmúlt hetek is megmutatták, hogy ezek a katasztrófák egyre gyakoribbak Európában és hazánkban. A brit Cambridge Econometrics kutatócég 22 évre kiterjedő adatelemzéséből kiderült, hogy melyek a természeti csapások által legsúlyosabban érintett területek Európában, Magyarországot is beleértve. Az elszenvedett károk számszerűsíthetőek.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!