Nyolc, kifejezetten csomagszállításra alkalmas Opel Combo Cargo-val bővítette flottáját a Mol Limo. A zárt furgonok költözésnél vagy nagyobb bútorok szállításánál is használhatók.


Egy tonnáig terhelhető a raktér

Az új furgonok októbertől jelentek meg a több mint három évvel ezelőtt elindított közösségi autómegosztó szolgáltatás flottájában, amelyet eddig több mint 400 személyautó alkotott.

Vető Bálint, a Mol Limo ügyvezető igazgatója elmondta: a furgonokkal azokat célozták meg, akik az átlagosnál nehezebb és nagyobb tárgyakat szeretnének szállítani. A furgonok kívülről kompaktak, de belülről tágasak, elől akár három ember is elfér, a rakterüket pedig akár egy tonnáig is terhelhetik - írja a hvg.hu.

Opel Combo Cargo

Fotó: Mol Limo

Napidíjas bérlés is

A járműveket havidíjas konstrukcióban percenként 95 forintért, alkalmi használóként 119 forintért lehet igénybe venni. Ahogy a Mol Limo flotta minden autója, úgy az új furgonok is elérhetők napidíjas bérlés keretében is: havidíjas felhasználóknak 19 999 forintos áron, alkalmi felhasználóként pedig 24 999 forintét.

A napidíjas bérlés esetén elhagyható a szolgáltatás zónája, és a 100 km-es napi limiten felül havidíjasként 47 forint kilométerdíjat, alkalmi felhasználóként pedig 59 forintot kell fizetni.


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Orbán: Bármelyik pillanatban visszavásárolhatja az állam a Liszt Ferenc repülőteret

A magyar kormánynak az a szándéka, hogy a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret visszavásárolja, és ez bármelyik pillanatban megtörténhet – mondta a miniszterelnök a vajdasági Ludason.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: MTI Kelemen Zoltán Gergely

Elhunyt Kornai János közgazdász

Életének 94. évében, hétfőn elhunyt Kornai János Széchenyi-díjas közgazdász, a Magyar Tudományos Akadémia tagja, a Harvard Egyetem és a Corvinus emeritus professzora, a francia becsületrend kitüntetettje, a svéd, amerikai, és más akadémiák tiszteletbeli tagja - közölte a család hétfő este az MTI-vel.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Napelemre, fűtéskorszerűsítésre kérnél többmilliós támogatást? Ez az útja

A nagyszabású, lakosságnak szóló pályázat napelemes rendszerek és energiatakarékos, korszerű, elektromos fűtési rendszerek kialakításához nyújt támogatást. A kivitelező cégeknek hétfőtől van lehetőségük a regisztrációs kérelem benyújtására, a családok és magánszemélyek a program első ütemében december 6. és január 12. között pályázhatnak - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!