Opel Combo Cargo a Mol Limo flottájában
Fotó: Mol Limo

Költöznél? Már furgonokat is bérelhetsz a Mol Limótól

Nyolc, kifejezetten csomagszállításra alkalmas Opel Combo Cargo-val bővítette flottáját a Mol Limo. A zárt furgonok költözésnél vagy nagyobb bútorok szállításánál is használhatók.


Egy tonnáig terhelhető a raktér

Az új furgonok októbertől jelentek meg a több mint három évvel ezelőtt elindított közösségi autómegosztó szolgáltatás flottájában, amelyet eddig több mint 400 személyautó alkotott.

Vető Bálint, a Mol Limo ügyvezető igazgatója elmondta: a furgonokkal azokat célozták meg, akik az átlagosnál nehezebb és nagyobb tárgyakat szeretnének szállítani. A furgonok kívülről kompaktak, de belülről tágasak, elől akár három ember is elfér, a rakterüket pedig akár egy tonnáig is terhelhetik - írja a hvg.hu.

Opel Combo Cargo

Fotó: Mol Limo

Napidíjas bérlés is

A járműveket havidíjas konstrukcióban percenként 95 forintért, alkalmi használóként 119 forintért lehet igénybe venni. Ahogy a Mol Limo flotta minden autója, úgy az új furgonok is elérhetők napidíjas bérlés keretében is: havidíjas felhasználóknak 19 999 forintos áron, alkalmi felhasználóként pedig 24 999 forintét.

A napidíjas bérlés esetén elhagyható a szolgáltatás zónája, és a 100 km-es napi limiten felül havidíjasként 47 forint kilométerdíjat, alkalmi felhasználóként pedig 59 forintot kell fizetni.


Ne hagyd ki!