Ronaldo egyetlen mozdulattal dollármilliárdokkal rövidítette meg a Coca-Colát Budapesten

A portugál válogatott sztárjáról köztudott, hogy az egészséges életmód elkötelezett híve. Csapata hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján ezért húzta el a kamerák látószögéből az elé készíttet két üveg Coca-Colát, és vett a kezébe egy palack ásványvizet. A mozdulat sokba került az üdítőitalgyártónak.


Igyatok vizet

-mondta a portugálok csillaga, miután arrébb pakolta az üdítős flaskákat. A Coca-Cola részvényeinek árfolyama ezt követően 1,6 százalékot esett, ami azt jelenti, hogy a cég tőzsdei értéke nagyjából 4 milliárd dollárral csökkent, 242-ről 238 milliárdra. Az esés itt ráadásul nem állt meg.

Nézd meg a videót!

Reagált a Coca-Cola

Az üdítőitalgyártó, amely a részben budapesti rendezésű foci Eb hivatalos támogatója, úgy kommentálta az eseményt, hogy mindenkinek megvannak az ízlésének és igényeinek megfelelő preferenciái, vagyis mindenki azt iszik, amit akar. A rendezők annyit tettek hozzá, hogy a játékosok érkezéskor és a sajtótájékoztatón a Coca-Cola, a Coca-Cola Zero Sugar mellett ásványvizet is kapnak. (A fotó korábbi, Ronaldo mostani klubja, az olasz Juventus mezében látható)


Ne hagyd ki!