Új tagogat várnak a Wizz Air csapatába, Budapesten is lesz toborzás
Fotó: Wizz Air

Budapesten toboroz a Wizz Air, mutatjuk, kiket keresnek

A társaság légiutas-kísérő és pilóta pozíciókra keresi az új munkatársakat a budapesti és debreceni bázisokra. A jelentkezőknek február, március és április folyamán hét alkalommal is lehetőségük nyílik Budapesten, hogy személyesen pályázzanak a helyekre.


A felvételi

A jelentkezők többkörös, angol nyelvű kiválasztási folyamaton vehetnek részt. Délelőtt 9 órai érkezéssel várják az érdeklődőket, majd a személyes bemutatkozást és beszélgetést követően szituációs szerepjátékokkal, csapatgyakorlatokkal és egyéni interjúkkal tehetik próbára magukat a jelenlévők. A toborzási napok helyszíneiként Budapesten a Courtyard by Marriott Budapest City Center, a Hilton Garden Inn, illetve Mercure Korona Hotel szolgálnak majd.

A Wizz Air egyaránt szívesen fogadja a tapasztalt légiutas kísérők és a pályakezdők jelentkezését is. A légiutas kísérő csapat új tagjai versenyképes fizetésre számíthatnak. A csomag része továbbá a magas színvonalú képzés, a képzési időszak alatti fizetés, az ingyenes egyenruha, a kiszámítható havi beosztás, a korlátlan számú kedvezményes, illetve ingyenes munkavállalói jegyek, valamint a repülőjegy kedvezmények a barátok és családtagok számára, írja közleményében a légitársaság.

Képzési lehetőségek

A támogató, multikulturális csapatban további fejlődési lehetőség is vár a légiutas-kísérőkre, egyebek között a Cabin Crew to Captain programban, amelyben kedvező feltételekkel képezhetik át magukat pilótává.

A Wizz Air a pilóták jelentkezését is várja, akik a légitársaság folyamatosan bővülő, fiatal, modern és fenntartható Airbus A320-as és A321-es repülőgépekből álló flottáját repülhetik majd. A légitársaság saját pilóta képzési programjának (Wizz Air Pilot Academy) köszönhetően, a tapasztalattal nem rendelkezők érdeklődésére is számít a légitársaság.

További részletek a Wizz Air weboldalán.


Ne hagyd ki!