Ingyenes hallásvizsgálatra invitálja a valós hallásproblémával rendelkező lakosokat az Amplifon napjainkban induló Hallom. Nem kell kiabálni! kampánya.


100-ból 10

Korábbi kutatások szerint a lakosság 10%-ának van valamilyen mértékű halláscsökkenése, de az érintetteknek csupán a 10-25%-a fordul hallásspecialistához, és kezelteti a problémáját valamilyen formában. Az Amplifon edukatív kommunikációjának célja ezért – a márkaismertség tovább növelése és a márka iránti lojalitás megszilárdítása mellett – az 55 év feletti magyar lakosság életminőségének javítása. Mert, ha valaki nem lát, akkor nem is kérdés, hogy szemüveget visel. De miért nem evidens, hogyha valaki nem hall jól, annak hallókészüléket kellene hordani?

Sokféle szűrésen vesznek részt a magyarországi lakosok. Nagyon helyesen eljárnak tüdőszűrésre, rákszűrésre, próbálják megelőzni a bajt. De mi a helyzet, ha a hallásunkról vagy éppen a fogunkról van szó? Ugyanolyan gyakran keressük fel megelőzési céllal a megfelelő egészségügyi központot, vagy csak akkor megyünk, ha valami akut problémánk van?

– fogalmazza meg a költői kérdést Dr. Karosi Tamás fül-orr-gégész, egyetemi docens, főosztályvezető.

Kampány

Magyarországon már több mint 77 Amplifon Hallásközpontban várják az audiológusok ingyenes hallásvizsgálatra a pácienseket – a várakozás elkerülése miatt, előre egyeztetett időpontokban. Aki ezután a világ legnagyobb hallókészülék-kereskedőjének valamelyik termékét választja, az élete végéig számíthat a térítésmentes kontroll vizsgálatokra és hallókészülék beállításokra.

Az olasz-brit márka hazai leányvállalatának figyelemfelkeltő kampánya október végéig tart, fókuszban nyomtatott sajtós és rádiós megjelenésekkel.

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Orbán: Bármelyik pillanatban visszavásárolhatja az állam a Liszt Ferenc repülőteret

A magyar kormánynak az a szándéka, hogy a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret visszavásárolja, és ez bármelyik pillanatban megtörténhet – mondta a miniszterelnök a vajdasági Ludason.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: MTI Kelemen Zoltán Gergely

Elhunyt Kornai János közgazdász

Életének 94. évében, hétfőn elhunyt Kornai János Széchenyi-díjas közgazdász, a Magyar Tudományos Akadémia tagja, a Harvard Egyetem és a Corvinus emeritus professzora, a francia becsületrend kitüntetettje, a svéd, amerikai, és más akadémiák tiszteletbeli tagja - közölte a család hétfő este az MTI-vel.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Napelemre, fűtéskorszerűsítésre kérnél többmilliós támogatást? Ez az útja

A nagyszabású, lakosságnak szóló pályázat napelemes rendszerek és energiatakarékos, korszerű, elektromos fűtési rendszerek kialakításához nyújt támogatást. A kivitelező cégeknek hétfőtől van lehetőségük a regisztrációs kérelem benyújtására, a családok és magánszemélyek a program első ütemében december 6. és január 12. között pályázhatnak - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!