Informatikai átállás lesz a Vodafone-nál
Fotó: Shutterstock

Napokig nem fog működni a Vodafone ügyfélszolgálata, az értékesítés is szünetel

Nem lesznek elérhetőek a Vodafone egyes szolgáltatásai informatikai átállás miatt július közepén. Mondjuk a részleteket!


Fejleszti a rendszereit a Vodafone

Hétfőtől, azaz július 11-től nem működnek a Vodafone ügyfélszolgálati rendszerei informatikai átállás miatt, egészen július 16-ig, azaz szombatig. Ez a fejlesztés lesz a Vodafone-UPC integráció utolsó lépése a vállalat sajtóközleménye szerint.

Ezalatt az idő alatt nem lesz online és személyes ügyintézés. Az értékesítés, valamint egyes speciális szolgáltatások (mint például autópályamatrica-vásárlása) az üzletekben, online és a telefonos ügyfélszolgálatokon is szünetelni fognak.

Azonban segíteni tudnak általános információkkal és hibabejelentéssel kapcsolatban, valamint elérhetőek lesznek az alapszolgáltatások is (az otthoni szolgáltatások, így a vezetékes TV, internet és telefon, a mobil hívások indítása és fogadása, az SMS küldés és fogadás, az adathasználat, valamint a telefonos ügyfélszolgálaton keresztüli hibabejelentés).

A Vodafone arra kérik az előfizetőit, hogy a szükséges ügyeiket intézzék el az átállás előtt, valamint a számláikat is fizessék be július 6-ig, az érintett időszakban pedig ne indítsanak számlabefizetést. A korábbi, otthoni számlák sem lesznek elérhetőek a My Vodafone Otthoni fiókban július 9-től.

Néhány dolog változni fog

Az informatikai átállás után az ügyfelek új számlafizető azonosítót kapnak, amelyről e-mailben és SMS-ben is értesíteni fogják őket. Az előfizetőkhöz a megszokottnál később érkezhetnek meg a számláik, de ebből hátrány nem érheti őket, a befizetési határidőket meghosszabbítják.

A mobilszolgáltatások esetén a Vodafone azt javasolja, hogy az ügyfeleik gondoskodjanak időben az elegendő adatmennyiségről és a roaming szolgáltatások aktiválásáról, valamint július 11-ig fizessék be számláikat.

A feltöltőkártyások az ATM-eken keresztül változatlanul feltölthetik egyenlegüket.


The Conversation

Ne hagyd ki!