Foci Eb: Ennyit nyerhetsz, ha a magyarokra fogadsz Portugália ellen

Kedd délután 6 órakor játssza első Európa-bajnoki meccsét a magyar válogatott a Puskás Arénában. Az ellenfél a címvédő portugál válogatott.


A hvg.hu azt nézte meg néhány fogadóirodánál, hogy mennyi esélyt adnak a magyarok, illetve a portugálok győzelmére, valamint a döntetlenre.

Az arányok:

  • A Bet365-nél 8,5-szeres pénzt hoz Magyarország győzelme, Portugáliáé viszont csak 1,4-szereset, a döntetlen oddsa 4,6.
  • Az Unibetnél még többet hozna egy esetleges magyar győzelem, ott 8,5-szeres az odds, a döntetlennek 4,6-szoros, míg a portugál győzelemnek 1,45-szeres a szorzója.
  • A Pinnacle szinte ugyanezeket az oddsokat adta, annyi különbséggel, hogy Portugália győzelme 1,43-szoros szorzóval szerepel, míg a döntetlen 4,7-szeressel.
  • A világ egyik legnevesebb fogadóirodájánál, a William Hillnél a legesélyesebb Magyarország, a győzelmünk „csak" 7,5-szeres pénzt hozna, a döntetlen 3,4, míg a portugál győzelem 1,4-szeres szorzóval szerepel.
  • A Betfairnél is hasonlóak az oddsok, a magyar győzelem 8,5-szörös, a portugál diadal pedig 1,4-szeres pénzt hoz, míg a döntetlennek 4,6-szeres a szorzója.

Tippmix

A Tippmixen a magyar győzelem 8-szoros, a portugál 1,42-szeres, a döntetlen 4,75 szoros szorzóval szerepel.

Magyar győzelem esetén tehát nem okoz gondot a szerencséd fogadónak, ha a helyszínen, élőben szurkolva meginna egy sört örömében. Ára 1250 forint, plusz a 400 forintos (újrahasználható) pohár.


Ne hagyd ki!