Kedd délután 6 órakor játssza első Európa-bajnoki meccsét a magyar válogatott a Puskás Arénában. Az ellenfél a címvédő portugál válogatott.


A hvg.hu azt nézte meg néhány fogadóirodánál, hogy mennyi esélyt adnak a magyarok, illetve a portugálok győzelmére, valamint a döntetlenre.

Az arányok:

  • A Bet365-nél 8,5-szeres pénzt hoz Magyarország győzelme, Portugáliáé viszont csak 1,4-szereset, a döntetlen oddsa 4,6.
  • Az Unibetnél még többet hozna egy esetleges magyar győzelem, ott 8,5-szeres az odds, a döntetlennek 4,6-szoros, míg a portugál győzelemnek 1,45-szeres a szorzója.
  • A Pinnacle szinte ugyanezeket az oddsokat adta, annyi különbséggel, hogy Portugália győzelme 1,43-szoros szorzóval szerepel, míg a döntetlen 4,7-szeressel.
  • A világ egyik legnevesebb fogadóirodájánál, a William Hillnél a legesélyesebb Magyarország, a győzelmünk „csak" 7,5-szeres pénzt hozna, a döntetlen 3,4, míg a portugál győzelem 1,4-szeres szorzóval szerepel.
  • A Betfairnél is hasonlóak az oddsok, a magyar győzelem 8,5-szörös, a portugál diadal pedig 1,4-szeres pénzt hoz, míg a döntetlennek 4,6-szeres a szorzója.

Tippmix

A Tippmixen a magyar győzelem 8-szoros, a portugál 1,42-szeres, a döntetlen 4,75 szoros szorzóval szerepel.

Magyar győzelem esetén tehát nem okoz gondot a szerencséd fogadónak, ha a helyszínen, élőben szurkolva meginna egy sört örömében. Ára 1250 forint, plusz a 400 forintos (újrahasználható) pohár.


The Conversation

Friss

Fotó:123RF

Itt a videó a világ legdrágább, 60 ezer forintos sült krumplijáról

Kétszáz dollárért, vagyis több mint 60 ezer forintért kínálja a világ legdrágább sült krumpliját egy New-York-i étterem. Ez a csúcs, a Guinness -rekordok szerkesztősége hitelesítette.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A győzelemig birkózik az MNB az inflációval

A Magyar Nemzeti Bank ma sem hagyott kétséget afelől, hogy mindaddig kitart a nemrégiben megkezdett monetáris szigorítás mellett, amíg le nem töri az elmúlt hónapokban éves összevetésben 5 százalék feletti inflációt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ha vettél ezekből a hústermékekből, ne egyél belőlük, visszakapod az árát

Három hústerméket hívott vissza a METRO Kereskedelmi Kft. elővigyázatosságból, etilén-oxid jelenléte miatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!