Super Mario nagy léptekkel halad a fűbokor mellett

Super Mario hiába siet, így is késik

Fotó: Shutterstock

Idén már nem jön ki a Super Mario film

A Nintendo bejelentette, hogy a tervezettnél később mutatják be a Super Mario Bros karaktereket felvonultató filmet.


A japán videojáték gyártó cég eredetileg 2022 december 21-re tűzte ki a bemutató időpontját, de az most átcsúszik a jövő évre. A legújabb tervek szerint Észak-Amerikában 2023. április 7-én, Japánban pedig április 28-án láthatja a közönség.

Szűkszavú üzenet

Mario megalkotója, Shigeru Miyamoto a Nintendo Twitterén közzétett bejegyzésében azt nem részletezte, hogy mi a késés oka, de elnézést kért érte, és azt ígérte a közönségnek, hogy megéri várni a filmre.

Egyelőre nem tudni, miként fogja megformálni Chris Pratt Mariót. A többi, már megnevezett szereplő között van Anya Taylor-Joy, Charlie Day, Jack Black, Seth Rogan, Keegan-Michael Key és Fred Armisen. A Marionak hosszú ideje hangot kölcsönző Charles Martinet is része lesz a filmnek, de azt egyelőre nem tudni pontosan, hogy hogyan.

Nézőoptimalizálás

Az első Sonic-film három hónapos csúszással jött ki, de amikor megjelent, hatalmas sikert aratott, ezért talán Marióra is megéri várni. A Deadline úgy tudja, a késés annak tudható be, hogy szeretnék optimalizálni az időpontot a főként családokból álló közönség számára, és erre a jövő évi húsvéti hétvégét találták a legmegfelelőbbnek.


Ne hagyd ki!