A veszprémi Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont kapott hideget és meleget a kommentelőktől.


A vendéglátóhely arra kérte a vendégeket, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkezők barna tálcát használjanak, míg azok, akiknek nincs ilyen, fehéret. A barna tálcások, vagyis a védettek bent és a teraszon is elfogyaszthatják az ételüket, illetve elvitelt is kérhetnek. A fehér tálcások, tehát a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők, a teraszon ehetnek, és ők is igénybe vehetik az elvitelt.

A hozzászólók szétkapták a bejegyzést, sokan felháborodtak azon, hogy az étterem különbséget tesz a vendégek között, és ezt jelzi is.

A bejegyzés

Május 4-től nyitva vagyunk 11-15 óráig❗🍴😋

Közzétette: Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont2021. május 3., hétfő

Szépségtapasz

A felháborodott kommentelőknek válaszolva az étterem újabb bejegyzést tett közzé, amelyben azt írja, a tálcás ötlettel nem akart senkit megbántani, de a rendelkezések egyértelműek, a kényszerű zárás után nincs más lehetősége, mint betartani a szabályokat, ha nem akar büntetést. A vendégeket sem zaklatni, sem igazoltatni nem fogja senki. Több sem kellett, megint elindult a kommentáradat. (Képünk illusztráció, NEM a veszprémi étteremben készült.)

Kedves Vendégeink! Engedjék meg, hogy a nyitásunkkal kapcsolatos reakciókra válaszolva néhány fontos gondolatot megosszunk Önökkel.

Közzétette: Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont2021. május 4., kedd


The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Hányan tapsikolnak? Bali megnyitotta a kapuit a magyarok előtt

Az indonéz szigetvilágban található Bali és Riau szigetei 18 hónapnyi „zárva tartás" után ismét megnyitották kapuikat a nemzetközi turisták előtt. Az örömtánccal azonban érdemes várni, ugyanis számos előírásnak meg kell felelni a belépéshez.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: credobus.hu

Így néz ki az új hazai csuklós busz – Mutatjuk a fotókat!

Újra van magyarországi gyártású csuklós autóbusz. Könnyű, így keveset fogyaszt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Újabb terhet kaptak a vendéglősök, de ez még jól is elsülhet

November 1-jétől már nemcsak a szálláshely-szolgáltatóknak, de a vendéglátó üzletek üzemeltetőinek is regisztrálniuk kell a turisztikai ügynökség adatszolgáltatási felületén, jövő nyártól pedig már adatokat is kell továbbítaniuk.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!