Önkiszolgáló étterem kínálata
Fotó:123RF

Nekimentek a védett vendégeket barna tálcával megkülönböztető vendéglőnek

A veszprémi Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont kapott hideget és meleget a kommentelőktől.


A vendéglátóhely arra kérte a vendégeket, hogy a védettségi igazolvánnyal rendelkezők barna tálcát használjanak, míg azok, akiknek nincs ilyen, fehéret. A barna tálcások, vagyis a védettek bent és a teraszon is elfogyaszthatják az ételüket, illetve elvitelt is kérhetnek. A fehér tálcások, tehát a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők, a teraszon ehetnek, és ők is igénybe vehetik az elvitelt.

A hozzászólók szétkapták a bejegyzést, sokan felháborodtak azon, hogy az étterem különbséget tesz a vendégek között, és ezt jelzi is.

A bejegyzés

Május 4-től nyitva vagyunk 11-15 óráig❗🍴😋

Közzétette: Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont2021. május 3., hétfő

Szépségtapasz

A felháborodott kommentelőknek válaszolva az étterem újabb bejegyzést tett közzé, amelyben azt írja, a tálcás ötlettel nem akart senkit megbántani, de a rendelkezések egyértelműek, a kényszerű zárás után nincs más lehetősége, mint betartani a szabályokat, ha nem akar büntetést. A vendégeket sem zaklatni, sem igazoltatni nem fogja senki. Több sem kellett, megint elindult a kommentáradat. (Képünk illusztráció, NEM a veszprémi étteremben készült.)

Kedves Vendégeink! Engedjék meg, hogy a nyitásunkkal kapcsolatos reakciókra válaszolva néhány fontos gondolatot megosszunk Önökkel.

Közzétette: Historia Hangvilla Étterem, Kávézó és Rendezvényközpont2021. május 4., kedd


Ne hagyd ki!