Újabb nemzetközi cég lépett be a budapesti ételkiszállítási piacra
Fotó:123RF

Van étvágy, újabb cég lépett be a fővárosi ételkiszállítási piacra

Ma indult el Budapesten a holland székhelyű ételkiszállító szolgáltatás, a Rocket, amely egyelőre a belvárosra fókuszál, de hamarosan terjeszkedni akar.


Nemzetközi csapat

A cég tájékoztatása szerint a szolgáltatás mától elérhető Budapesten. Az alkalmazás letölthető a Google Play és az App Store áruházból. (Az indulásról hírt adó portfolio.hu megjegyzi, hogy a Rocket Európa 10 legtöbbet letöltött ételfutár applikációja között van). Terveik szerint hamarosan az egész városra kiterjesztik kiszállítási szolgáltatásukat.

A Rocket amszterdami székhelyű élelmiszer-technológiai vállalat, amely 7000 európai étteremből kínál kiszállítást ügyfeleinek. A 2018-ban két ukrán vállalkozó által alapított cég komoly terjeszkedést hajtott végre az elmúlt években, a hazait a görög, a ciprusi, a francia, a spanyol és a portugál piacra lépés előzte meg. Cipruson már meg is szerezte a piacvezető pozíciót.

Miben mások?

A Rocket önmagáról azt hirdeti, újszerűen közelít az éttermekhez: a versenyképes jutalékok biztosítása mellett széles körű marketing támogatással, dedikált ügyfélkezeléssel, közösségi média promócióval és termékfotózási szolgáltatással támogatja őket. A platform számára a fenntarthatóság is fontos, ezért az evőeszközök csak opcionálisan érhetők el az alkalmazásban, és a futárok ételszállító táskái újrahasznosított anyagokból készülnek.


Ne hagyd ki!