Például a csomagautomatáikat, illetve a weboldalukat sem lehet majd használni
Fotó: Shutterstock

Szünetelni fognak a Foxpost szolgáltatásai

Rendszerfrissítés miatt 12 órán keresztül szünetelni fognak a Foxpost szolgáltatásai a vállalat tájékoztatása alapján. A csomagautomatáikat, illetve a weboldalukat sem lehet majd használni. Mutatjuk a részleteket!


12 órán keresztül nem lesznek elérhetőek a Foxpost szolgáltatásai

2023. április 23-án vasárnap 17:00 óra és 24-én hétfő 05:00 óra között rendszerfrissítés miatt nem lesznek elérhetők a Foxpost szolgáltatásai. Például a csomagautomatáikat, illetve a weboldalukat sem lehet majd használni.

Annak érdekében, hogy jelentősen növekedő ügyfélkörünket az eddig megszokott gyorsasággal és folytonossággal tudjuk kiszolgálni, rendszerünkön informatikai frissítést végzünk. Ezért szolgáltatásunkat a jelzett esti időszakban szüneteltetjük. A frissítés érinti a teljes csomagautomata-hálózatot és minden digitális felületünket, így a foxpost.hu honlapot, az applikációt és az üzleti partnerek által használt API kapcsolatokat is. Küldemények előkészítésére, feladására és átvételére sem lesz lehetőség. A leállás magánszemélyekre és üzleti partnerekre egyaránt vonatkozik

írja oldalán a cég.

Részletezik: mivel nem lesz elérhető a weboldaluk, csomagot előkészíteni, címkét generálni és küldeményt nyomon követni sem lehet az adott időszakban. Ekkor az automatáik sem lesznek használhatók. Továbbá az API-n keresztül sem fog működik a kommunikáció, tehát átmenetileg így sem lehet csomagot előkészíteni, címkét generálni és feladni.

Hozzáteszik, a frissítéssel háttérrendszerük fejlesztését végzik, így a jövőben még gyorsabbak és korszerűbbek lehetnek a szolgáltatásaik.

​Ellenálló, fenntartható megoldások

Ha a csomagküldésnél járunk: ebben a cikkünkben felhívtuk rá a figyelmet, mennyire fontos a csomagolás is, nem csak a csomag tartalma.

Azok a feltételek, amelyeknek a csomagoknak meg kell felelniük, teljesen különbözőek. Ezért készen kell állniuk arra, hogy szélsőséges körülmények között is megóvják a beltartalmat. A gyártóknak szintén arra kell törekedniük, hogy minél jobb védelmet biztosítsanak a csomagoknak az út során

– nyilatkozta Gavin Mounce, E-commerce Design Manager.

Hozzátette, fontos, hogy a felhasznált alapanyagok mennyisége ne legyen több a szükségesnél. Ugyanakkor megfelelően óvja a sérülésektől a szállított árut, és így a lehető legfenntarthatóbb legyen.


Ne hagyd ki!