A kifli.hu is reagált az árak elszabadulására
Fotó: Shutterstock

A Kifli.hu-t is elérte a drágulás, itt a cég válasza

Április 1-től a nyersanyagok, az energia árának emelkedése és az általános drágulás miatt változtatásokat vezet be a Kifli.hu - írja a vállalat hírlevelében Klekner Péter ügyvezető. Nézzük, mi változik.


A minimum rendelési érték 8000 forint.

Az ingyenes szállítás alsó értékhatára 18.000 forint.

A 12.000 Ft alatti rendelések esetén a kiszállítási díj 300 forinttal emelkedik.

A tájékoztatás szerint a cégnél dinamikus árazást vezetnek be, ami azt jelenti, hogy a kiszállítási díjak dinamikusan változnak az időablakok népszerűségétől függően, vagyis a kevésbé kihasznált időkben alacsonyabb lesz a szállítási díj.

A normál kiszállítás díja Budapesten 499 és 1199 Ft között, az agglomerációban 599 és 1299 Ft, míg a Velencei-tó és a Balaton körüli terület 899 és 1599 Ft között lesz.

Meglehet, hogy bizonyos időpontokban akár olcsóbban is fogunk tudni szállítani, mint eddig. Például, a hétvégi kiszállítás lényegesen kevesebbe kerülhet majd a hétfő reggeli időpontoknál. Vagy a hétfő délelőtt alacsonyabb áron lesz elérhető, mint a reggeli időpontok. Tehát, a lényeg még egyszer: a szállítási díj a megrendelés teljes értékétől, a szállítási időtől és a szállítási helyek foglaltságától függ. Meglehet, hogy ügyfeleink nem fogják megérezni az árváltozást egy nagyobb vásárlás esetén.

Prémium ügyfelek számára továbbra is díjmentes a házhozszállítás és havi négy alkalommal minimális értékhatár nélkül tudnak vásárolni, ezt követően a minimális rendelési értékhatár 8000 Ft.

Kiflicske klubtagoknak az ingyenes szállítás változatlan: vasárnaptól csütörtökig 10:00-16:00 között továbbra is ingyenesen szállítanak, de az alsó rendelési értékhatár itt is 8000 Ft-ra változik.

Az ügyvezető az árváltozást a hírlevélben azzal magyarázza, hogy nagyon sokáig próbálták tartani az áraikat, és nem a vásárlókra terhelni a különböző árváltozásokat. De a nyersanyagok, az energia és minden drágul, így ahhoz, hogy szinten tarthassák a szolgáltatásunkat, nekik is lépni kell. Nem akarnak gyakran ehhez az eszközhöz folyamodni, így inkább egyszer módosítanak az egész rendszeren, mint hogy apránként változtassanak folyamatosan. Az ügyvezető szerint ez így kevésbé fájdalmas és sokkal őszintébb eljárás.


Ne hagyd ki!