Twitter
Fotó: Shutterstock

Musk nem bír leállni a Twitteren a vicceskedéssel

Elon Musk ismét tráfás (?) kedvében volt a tweetek terén, de ezen már meg sem lepődünk.


A milliárdos ismét csak viccelt, amikor azt mondta, hogy meg akarja vásárolni az angol Manchester United (MANU.N) futballklubot. És hol máshol közölte volna ezt szerdán, mint a Twitteren.

Ez csak egy régóta futó vicc a Twitteren. Nem veszek sportcsapatot

− mondta Musk a Reuters szerint, amikor egy felhasználó megkérdezte tőle, hogy komolyan gondolja-e a klub megvásárlását.

A technológiai mágnásnak azonban ideje lenne kicsit megreguláznia magát a tweetek kapcsán, mivel korábbi Twitter vásárlási kinyilatkoztatásával magára zúdította a platform vezetőinek haragját. A Twitter részvényeinek értéke jelentősen csökkent, amikor Musk kinyilatkoztatta vásárlási szándékát, majd visszalépése után be is perelték őt, amiről itt számoltunk be részletesen.

A Twitter azonban nem engedi, hogy Musk könnyedén kihátráljon a vásárlásból. A periratban rámutatnak, hogy a milliárdos nem veszi komolyan a Twittert és annak részvényeseit, és a perrel való fenyegetést is elviccelte.

Ahogy írtuk korábbi cikkünkben, a perirat hírére Musk annyit tweetelt:

ó, az irónia, LOL.

A különc vezérigazgató a folyamatban lévő Twitter-ügylet során tanúsított viselkedése határozottan nem vet rá jó fényt a tárgyalóteremben.

Később egy kaki emojit is tweetelt a Twitter vezérigazgatójának, Parag Agrawalnak, a Twitter ügyvédei pedig erre hivatkozva azt állítják, hogy Musk becsmérli a platformot.

Ne hagyd ki!