A Tesla vezére sutba vágta a hagyományokat és felrúgta az illemszabályokat. Nem először.


Elon Musk ezúttal az amerikai értékpapírfelügyelettel közölte hivatalos formában, hogy a Tesla vezérigazgatójának pozíciója ezentúl Technoking of Tesla (a Tesla technokirálya). A pénzügyi igazgató Zach Kirkhorn pedig ezentúl a Master of Coin (nyilvánvalóan a bitcoinra való utalás) posztot tölti be. A bejelentés szerint megtartják a vezérigazgatói és pénzügyi igazgatói posztot, címet is, írja a napi.hu.

Mit üzent ezzel Musk?

A Financial Times-nak a Wedbush egyik elemzője úgy értékelte a lépést, hogy Musk ezzel deklarálni akarta, a Tesla valójában egy technológiai cég és a jövőben is ezen az úton szeretne maradni. A bitcoinra való utalás pedig egyértelműsíti, hogy a Tesla nemrég bitocinba történt 1,5 milliárd dolláros befektetése nem egy egyszeri alkalom volt, hanem az autógyár a jövőben is komoly szerepet szán a kriptodevizának.

Elon Musk szereti a nagyot szóló bejelentéseket, amelyekről ITT és ITT olvashatsz bővebben.


The Conversation

Friss

Szeptemberben kidobják a sugar daddy-ket a Google Play-ről

A Google Play szakemberei megvizsgálták a vállalat érzékeny tartalmakra vonatkozó irányelveit, és úgy döntöttek, ideje változtatni a szabályokon. Szeptembertől egyetlen sugar daddy app sem kerülhet be az androidos piactér kínálatába.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Potom pénzért árverezik el Diana hercegnő esküvői tortaszeletét

A Dominic Winter aukciós ház gondoskodott róla, hogy Diana hercegnő és Károly herceg menyegzőjéről az esemény után 40 évvel is beszéljenek.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ez a 16 éves srác összehozott egy 2 millió dolláros üzletet

A tavalyi év egyértelmű nyertesei a kiskereskedelmi online vállalatok voltak, illetve a 16 éves New Jersey-i Max Hayden.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!