A hosszú hétvégén csökkenhet a benzin ára.Három forinttal csökken

A közelgő nemzeti ünnep napján, augusztus 20-án, árcsökkenés jön a töltőállomásokon - írta a holtankoljak.hu. A benzin esetében literenként 3 forinttal változik az átlagár, a gázolaj ára pedig 2 forinttal kerül majd kevesebbe. A csökkenéssel a 95-ös benzin átlagára 445 Ft/literre, a gázolajé: 440 Ft/literre változik.


.

Tavaly 277 forint is volt a benzin

2020 novemberétől folyamatosan emelkedik az üzemanyagok ára Magyarországon, a benziné 350 forintról indult. A tendencia 2021 március közepén mérséklődött, ekkor 420 forint volt a benzin literje. Az utóbbi két évben 2020. májusában volt a legalacsonyabb a benzinár, 277 Ft/liter. Az autósok 20-25 forint eltérést is tapasztalhatnak a különböző kutaknál.

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Újított a német adóhivatal: ilyen árverést még biztosan nem láttál!

Történelmi csúcson van a bitcoin árfolyama, a szemfüles kereskedők viszont a napokban jóval a piaci áron alul vásárolhattak be a legnagyobb kriptovalutából, méghozzá a német adóhivatal jóvoltából.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Legyőzni a Facebook-ot? Ez a cég megpróbálja

Korunk egyik legnépszerűbb közösségi média platformja, a Reddit bejelentette, hogy a világ legnagyobb tartalomgyártói közösségét akarja felépíteni. Az akcióterv már kész, a vállalat a napokban nagyszabású toborzásba kezdett.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Elköltözött a jegybank, Matolcsyék is megtudják, mivel jár egy felújítás

A Magyar Állam - mint a Magyar Nemzeti Bank részvénytulajdonosa - nevében a tulajdonosi jogok gyakorlására jogosult pénzügyminiszter részvényesi határozatban rendelkezett arról, hogy a jegybank alapító okiratában az MNB székhelye 2021. november 1-től a 1013 Budapest, Krisztina körút 55. cím alatt található.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!