Ismét emelkedik, a történelmi csúcshoz képest is a benzinár.459 forint

Újabb történelmi csúcsra ér a benzin ára, a szerdai hat forintos drágulás után pénteken további két forinttal kellett többet fizetni a tankoláskor. A benzin átlagára literenként 459 forintba kerül majd. A gázolaj ára nem változik, továbbra is 450 forintot kell majd fizetni érte a kutakon. Ha már benzin, ebben a cikkünkben arról írtunk, hogy sokáig tartotta magát az agykárosító, ólmozott üzemanyag. Itt pedig arról írtunk, hogy az augusztus 20-i hétvégén csökkent a benzin ára.

The Conversation

Friss

Fotó: Shutterstock

Nem ellenőrizték, honnan van a pénz, beleszaladtak a jegybank pofonjába

A jegybank 108,6 millió forint felügyeleti bírságot szabott ki két bankra és három, az azok megbízásából tevékenykedő pénzváltó társaságra a pénzmosás megelőzését, megakadályozását célzó szabályok megsértéséért.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

A Wizz Air vagy a Ryanair a fapadosok királya? Az attól függ...

Egy olasz lapnak adott interjút Váradi József. A beszélgetésben a Wizz Air elnök-vezérigazgatója a légiközlekedés helyzetének értékelése mellett kitért cége rivalizálására a Ryanairrel. A hvg.hu lapszemléjéből emeltünk ki néhány fontos részletet.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Shutterstock

Ingyen letölthetik Bill Gates bestsellerét az egyetemisták, itt van hozzá a link!

Bill Gates az év elején publikálta a klímaváltozás hatásait és lehetséges megoldásait bemutató könyvét, amit most határozatlan ideig ingyenesen letölthetnek az egyetemisták.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!