Az áruházlánc nevével visszaélő csalók a neten indítottak támadást a vásárlók megtévesztésére.


Kedves Vásárlóink!
Szeretnénk felhívni figyelmeteket egy online terjedő csalásra, melyben a csalók vállalatunk nevében azzal keresik fel áldozataikat, hogy Lidl ajándékutalványt vagy éppen okostelefont nyertek. Ennek fejében a postázási költség kiegyenlítését, valamint postázási cím megadását kérik.
Szeretnénk jelezni, hogy a Lidl Magyarország által megszervezett nyereményjátékokról kizárólag hivatalos felületeinken adunk tájékoztatást, valamint hogy a nyereményekért cserébe ellenjuttatást semmilyen esetben sem kérünk.
Kérjük, hogy személyes-, valamint bankkártyaadataitok védelme érdekében, a megtévesztési szándékkal írt megkeresésekre ne reagáljatok, emellett semmiképpen ne utaljatok pénzt vagy adjátok meg adataitokat ismeretlen személynek.

- ez a felhívás jelent meg a Lidl Magyarország közösségi oldalán.

Védekezés

A járvány felbátorította az online csalókat, legutóbb a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) számolt be arról, hogy egyre több megkeresést kap az egészségügyi termékeket hirdető, kifogásolható weboldalakkal kapcsolatban. Cikkünkben leírtuk, hogyan védekezhetsz, mire figyelj, hogy elkerüld a csapdákat.

Kedves Vásárlóink! Szeretnénk felhívni figyelmeteket egy online terjedő csalásra, melyben a csalók vállalatunk nevében...

Közzétette: Lidl Magyarország2021. április 22., csütörtök


Friss

Fotó:123RF

Szól a rádió, mégis csökkent a hazai zenészek jogdíja, de miért?

Átlagosan negyedével csökkent a hazai dalszerzők jogdíja a járványhelyzet miatt. A zenei alkotók összességében 2,2 milliárd forinttal kevesebb pénzt kapnak, mint egy évvel korábban.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!