Vajon kiket és miket ellenőriznek a h?


Pohár fenekére is néznek

A NAV jövő héten a szórakozóhelyeket keresi fel a bulinegyedben, a VI. és VII. kerület határvidékén. Nem kell sokat menniük, mert a Király utca egyik oldala Terézvároshoz, a másik Erzsébetvároshoz tartozik. Az ellenőrzés a következőkre terjed ki:

  • a vállalkozók, a vendéglátósok mindig átadják-e a nyugtát, a számlát a vevőik­nek
  • munkavállalókat megfelelően bejelentették-e
  • minden rendben van-e az alkoholos italok eredetével, minőségével

Probléma a feketepia

Az adóhatóság emberei hétfőtől péntekig vizsgálódnak. Az átfogó ellenőrzést általában előre bejelentik, mint most is. Van olyan "necces" vendéglátós, aki inkább ki se nyit az ellenőrzés hetében. Két éve, a legutóbbi ellenőrzéskor végrehajtók is csatlakoztak az ellenőrökhöz, akik italokat, élelmiszereket, és - 15 millió forint értékben - eszközöket, készpénzt is lefoglaltak, írta az MTI.

The Conversation

Friss

Fotó:Shutterstock

Ha zavarnak a szeméthegyek, itt és most te is tehetsz ellenük, mutatjuk

Hétfőtől lehet regisztrálni a legnagyobb belföldi hulladékgyűjtő eseményre, a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióra - mondta Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára. Mutatjuk, hol.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:Shutterstock

Orbán Viktor elmondta, mikor és hogyan kapnak vissza 600 milliárdot a családok

Az oltás működik, Magyarország működik – mondta a kormányfő az Országgyűlés őszi ülésszakának megnyitásaként. A miniszterelnök több fontos intézkedést is bejelentett, ezeket foglaljuk össze.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:Lounge Group

Két marketingmegoldás, ami még a szakmai guruk elismerését is kivívta

Az elmúlt másfél év legjobb szakmai megoldásának nevezték a Coca Cola és a Burger King egy-egy aktivitását a jövő heti budapesti Marketing Summitra készülő vállalati és ügynökségi vezetők. Újfent bebizonyosodott, hogy az önazonos reklám az, ami igazán hatásos.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!