Az EasyJet  enyhítene a reptéri káoszon
Fotó: Shutterstock

Az EasyJet válasza a reptéri bőröndkáoszra

A légitársaság újra bevezette a Twilight Bag Drop nevű szolgáltatást több repülőtéren – írja a Businessinsider.com. Ez azt jelenti, hogy az utazás előtti este leadhatják az utasok a csomagjaikat. Ehhez persze ki kell menniük a repéterre. Kétszer.


A szolgáltatást a bristoli repülőtéren és a németországi Berlin Brandenburgi repülőtéren is visszahozták. Az eljárás ingyenes, és az EasyJet szerint a csomagokat a repülőtéren egy zárt zónában tárolják.

A Twilight Bag Drop a reggel 8 óra előtt Gatwickről, 8:30-kor Bristolból és 9:30-kor Berlinből induló járatokon vehető igénybe. Az utasok Bristolban és Berlinben a járatot megelőző este 18 és 21 óra között, Gatwickben pedig 19 és 22 óra között adhatják le csomagjaikat.

Az EasyJet célja a jelenlegi utazási káosz leküzdése. A légitársaságok több ezer járatot töröltek az elmúlt hetekben technikai problémák, rossz időjárás, valamint a munkaerőhiány és az utazási kereslet növekedése miatt, a csomagkezelésben is komoly problémák, elképesztő sztorik voltak.


Related Articles From Your Site
The Conversation

Ne hagyd ki!