A Subway július 13-án megújult étlappal és egymillió ingyen szendviccsel várja a látogatókat, de előtte még 10 ezer éttermét bezárja.


Július 13-án, helyi idő szerint reggel 10 órakor az amerikai Subway hálózat elindítja története egyik legnagyobb akcióját. Az étteremlánc csupán kettő óra alatt összesen 1 millió szendvicset fog szétosztani a vásárlók között, méghozzá teljesen ingyen. Az akcióban nagyon egyszerű részt venni. A vásárlónak csak be kell mennie egy Subway étterembe, jeleznie a személyzetnek, hogy ingyen szendvicsért jött, és máris landol a 15,24 centiméteres pulykás szendvics a kezében. (Képünk illusztráció, de nagyon finomnak néz ki, nem?)

Mi áll a háttérben?

A Subway közvetlenül az akció előtt, július 12-én az egyesült államokbeli üzleteinek több mint felét bezárja. Ez nagyjából 10 ezer éttermet érint. Erre azért van szükség, mert az amerikai étteremlánc kínálata olyan ráncfelvarrást kap, amelyre eddig aligha volt példa. A Subway sajtótájékoztatója alapján több mint 20 menüben várhatók változtatások, amelyek szinte az összes fő menüelemet érintik.

Az étteremlánc kínálata 11 összetevővel, illetve hat új és négy módosított szendviccsel bővül. A vásárlók az online rendelésben is változásokra számíthatnak. A frissített étlap új szószokat, kenyértípusokat és fehérjeforrásokat, egyebek között avokádót, friss mozzarellát és parmezános vinegrettet (francia öntet) is tartalmazni fog.

A gigantikus átalakítás komoly felkészülést igényel, így az egynapos leállás indokolt. Másnap viszont az összes étterem kinyitja kapuit a megújult étlappal és az ingyen szendvicsekkel, és minden folytatódhat a megszokott kerékvágásban..

Viszontagságos év

A Subway-t különösen megviselte a koronavírus-járvány. Több mint 2400 éttermét kellett bezárnia a brutális keresletcsökkenés miatt. Az étteremláncnak azonban nincs oka a búslakodásra, ugyanis napjainkban a Subway a világ leggyorsabban növekvő franchise-hálózata. Jelenleg 104 országban több mint 37500 Subway éterem található. Közülük hat Budapesten, egy Debrecenben, egy Szegeden és egy Biatorbágyon. Sajnos a mostani akcióban csak az Egyesült Államok érintett, de elképzelhető, hogy hamarosan Európába is begyűrűzik a csábító ajánlat.

The Conversation

Friss

Fotó:123RF

A prémiumkategóriás elektromos autózás már nem utópia

Az elektromos autózás forradalmát jelzi, hogy egyre több prémium autógyártó jelenik meg különböző méretű modellekkel a piacon. Gyorsan növekvő szegmensről beszélhetünk, amelynek úttörője az amerikai Tesla volt. Összegyűjtöttük azokat a már kapható e- autó modelleket, amelyek joggal szerepelhetnek a prémium kategóriában.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: pixabay.com

Szép pénzt remél műkincsei digitalizálásától a világhírű  múzeum

Az Ermitázs műkincsei augusztus végén nem helyettesíthető tokenek (NFT) formájában kerülnek értékesítésre a Binance piacterén.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

A Facebook, ahogyan eddig ismertük, pár év múlva megszűnhet létezni

Mark Zuckerberg igen tartalmas interjút adott a The Verge-nek, amelyből iderült, mit tervez a Facebookkal. Elöljáróban csak annyit mondunk: metaverzum.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!