Megtérülő befektetés az időben elvégzett karbantartás a traktorokon
Fotó: Kite Zrt.

Megtérülő befektetés az időben elvégzett karbantartás a traktorokon

Ha Ön John Deere traktort üzemeltet, akkor tudja, hogy a gép megbízhatósága és hatékonysága kritikus fontosságú gazdálkodása sikeréhez. A rendszeres karbantartás hiányában az erőgépe teljesítménye csökkenhet, ami időben és pénzben is nagy veszteségeket okozhat.


Ha karbantartásról beszélünk, fontos kitérni arra, hogy ez nem csak egy olajcserét jelent. A gyári időszakos karbantartás természetesen a szükséges olaj- és szűrőcsere mellett tartalmaz ellenőrzési feladatokat is. Ezért fontos, hogy hozzáértő szakember végezze azt, mert miközben folyik az olaj, a szervizszerelő átnézi a gépet (kezdődő olajszivárgás, elhasználódott vezeték vagy cső, esetleg egy kiszakadt porvédő). Ezek elhanyagolható dolgoknak tűnhetnek, de ezzel a kis odafigyeléssel nagyobb meghibásodásokat előzhetünk meg, és üzembiztosabb lesz a gépünk.

Ne feledje, az idősebb gépeknek is szükségük van a rendszeres karbantartásra és az időszaki nagyszervizek elvégzésére! Tartsa nagyszerű formában az idősebb, ritkábban használt traktorokat, és gondoskodjon róla, hogy az új gépek csúcsteljesítménnyel dolgozzanak egész évben!

Válasszon okosan, és használja a karbantartás során a gyártó által ajánlott alkatrészeket, amelyeket kifejezetten az Ön John Deere gépéhez gyártottak! Ezeket a legszigorúbb minőségellenőrzésnek vetették alá.

Traktor karbantart\u00e1sa

Fotó: KITE Zrt.

Miért válassza az eredeti John Deere termékeket?

  • Az eredeti John Deere szűrők garantálják a lehető legjobb védelmet a gépe számára, ezzel meghosszabbítva élettartamukat. Kiváló teljesítményük az egész életciklusuk során garantálják a nagyobb teljesítményt, és az üzemanyag-fogyasztás csökkentésével hozzájárulhatnak a költségek megtakarításához.
  • A John Deere kenőanyagokat a gyártó úgy fejlesztette, hogy biztosítsa azt, hogy a gépek évekig megbízható csúcsteljesítményt nyújtsanak. Az olyan egyedülálló termékeket, mint a Plus-50™ II motorolaj vagy a Hy-Gard™ hidraulika-, sebességváltó- és hajtóműolaj, nagy igénybevételű alkalmazásokhoz tervezték és alkották meg.
  • Amikor csúcsteljesítményű technológiára van szüksége, minden alkalommal számíthat a StrongBox™ akkumulátorokra. A gyárilag töltött, teljesen aktivált akkumulátorok készen állnak a csúcsteljesítményre.
Traktor akkumul\u00e1tor

Fotó: KITE Zrt.

Ne hagyja, hogy a karbantartás elmaradjon! Jelentkezzen még ma, és használja ki őszi csomagajánlataink előnyeit, miszerint most 30% kedvezményt biztosítunk az átvizsgálási díjból és a karbantartási anyagok listaárából. E mellé díjmentes műszeres diagnosztikát adunk ajándékba. Kérjen kedvezményes karbantartási ajánlatot1 kollégáinktól!

John Deere traktorok karbantartása - KITE Zrt.

1A karbantartáshoz szükséges anyagok a géptípus és az alvázszám alapján változhatnak. (x)

Ne hagyd ki!