Fendt Vario traktor
Fotó: AGCO

Ezzel még parkolni is könnyű lenne: brutálisan pontos a Fendt kormánya

Legyen az zöld területen vagy szántóföldön végzett, szállítási vagy kommunális munkáról – a még több komforttal, funkcióval és hatékony technológiával felszerelt Fendt 300 Vario megbízható kísérője lesz a mindennapok során.

A 4 hengeres szériát 113-152 LE közötti teljesítmény, 4 modell; 6,1t önsúly és 10,5 t össztömeg, valamint fokozatmentes Vario hajtómű jellemzi.

Nagyméretű VisioPlus vezetőfülke az új FendtONE munkahellyel ötvözi a gép kezelését az irodai kommunikációval és precizitással. Határtalanul precíz: 2cm pontos kormányzás automatikus táblavégi megfordulással, munkaszélesség szakaszolás, helyspecifikus inputanyag kijuttatás, online felhőn keresztüli adatcsere traktor és iroda között, helyfüggetlen flottakövetés és német minőség kezelés, komfort és megbízhatóság terén!

A 10”-os digitális műszerfal a 12"-os terminállal a karfán + opcionálisan a tetőbe tolhatóan is egy második terminál az okostelefonoknál megszokott kezeléssel rendkívül nagy felületen képes egyénre szabható információk megjelenítésére a traktorról és a munkagépről.

3L joystickkal az ISOBUS-os munkagépek, traktorfunkciók és a teljesen integrált Fendt homlokrakodó kezelése (beleértve az irányváltást is) a jobb kézzel fogásváltás nélkül megoldható.


Ne hagyd ki!