Tetovált ember a Föld térképén nézelődik és rámutat egy pontra, a térkép egy fa asztalon van, rajta egy bögre és egy iránytű
Fotó: Shutterstock

Beutaznád a világot úgy, hogy még fizetnek is érte? Itt a lehetőség

Az Insuranks biztosító társaság átszámítva több tízmillió forintos fizetéssel és egyéb juttatásokkal csalogatja leendő alkalmazottját, akinek annyi lesz a dolga, hogy beutazza a világot, videókat és képeket készítsen, valamint népszerűsítse a cég szolgáltatásait.


Csábító ajánlat

A különleges álláslehetőségre 2022. január 31. éjfélig jelentkezhetnek az érdeklődők. A pályázóknak annyi a dolguk, hogy kitöltsék a jelentkezési űrlapot és posztoljanak egy #InsuranksDreamJob keresőcímkével ellátott videót az Instagram fiókjukra, amelyben elmondják, miért ők a legalkalmasabbak a feladatra. Az űrlap ezen a linken található.

A vállalat egy olyan utazási influenszert keres, aki hajlandó a következő 12 hónapban beutazni a világot. A szerencsés kiválasztottnak videókat, képeket kell készítenie a kalandjairól, illetve rendszeresen promotálnia kell az Insuranks biztosítási csomagjait. Az álommunkáért cserébe 85 ezer dolláros, átszámítva nagyjából 27,7 millió forintos fizetést kínál a cég.

A busás fizetést havi bontásban kapja az influenszer, az alábbiak szerint:

  • 2000 dollárt az utazási költségekre
  • 3000 dollárt szállásra
  • 600 dollárt ételre és italra
  • 1000 dollárt a programokra
  • 500 dollárt járműbérlésre

A vállalat továbbá nemzetközi autó-, utas- és üzleti biztosítást garantál. A jelentkezők közül csak egy embert választanak ki.

Minimum elvárások

Természetesen néhány követelménynek meg kell felelni. Olyan jelentkezőket várnak, akik már betöltötték 18. életévüket, valamilyen szinten beszélnek angolul és érvényes útlevéllel rendelkeznek. A nyertes vállalja, hogy képeit, adatait felhasználhatják marketing kampányokhoz, illetve az Instagram fiókját is nyilvánossá kell tennie.

Ahogy arra a fizetés folyósításából következtetni lehet, a cég havonta egy utazást vár el a leendő alkalmazottól.

A vállalat állítása szerint a projekt célja az, hogy letesztelje a különböző biztosítási csomagokat a világ különböző pontjain, hogy ügyfeleinek a lehető legjobb megoldásokat kínálhassa.

Remek, kalandokkal teli lehetőségről van szó, a koronavírus-járvány miatt azonban az időzítés finoman szólva sem a legjobb. De ez már legyen a cég és a nyertes "problémája".

Ne hagyd ki!