A Twitter, a YouTube , a Vimeo, a Pinterest, a LinkedIn, az Instagram és a Google+ logói láthatók madzagon lelógatva egy sötét szobában, amelyek közül csak a YouTube került fel a leggyorsabban növekvő márkák listájára
Fotó: Shutterstock

Mutatjuk 2021 járványálló,  leggyorsabban növekvő cégeit

A Morning Consult adatelemző technológiai vállalat megvizsgálta, melyek voltak idén a leggyorsabban növekvő márkák. A lista tökéletesen tükrözi a világjárvány hatásait.Semmi meglepő?

Miről is szólt az elmúlt szűk két év? Berobbant az életünkbe a világjárvány, amelynek következtében teljesen átalakultak a mindennapjaink. A tudósok versenyt futottak az idővel, hogy használható vakcinákat alkossanak, miközben aki csak tudott, otthoni munkavégzésre állt át. Elmaradtak a nagy shoppingolások, kocsmázások, mozizások, cserébe viszont az embereknek több idejük maradt arra, hogy átgondolják az életüket, pénzügyeiket.

Otthonaink „börtönéből” a sorozatok, filmek jelentették a kiutat. Boltba járás helyett a házhoz szállítást választottuk, a programokon megspórolt pénzünket pedig sokszor webshopokban költöttük el, esetleg szerencsét próbáltunk a kriptovaluták világában. Ezek a folyamatok köszönnek vissza a leggyorsabban növekvő márkák listáján.

Az élmezőnyben vakcinagyártó gyógyszervállalatok, streaming platformok, kriptotőzsdék, közösségi és pénzügyi appok, és nem meglepő módon sörfőzdék találhatók. A legnagyobb meglepetést talán az okozta, hogy a streamingszolgáltatók között nem a Netflix vagy az Disney+ gyarapodott a legtöbbet, hanem a Paramount+, amelynek kínálatában az MTV, a Nickelodeon és a Comedy Central tartalmai is megtalálhatók. Valamint természetesen a Paramount Pictures stúdió kasszasikerei.

Nem is szaporítjuk tovább a szót, nézzük a toplistát!

2021 leggyorsabban növekvő márkái a felnőttek körében:

 1. Paramount+
 2. Moderna
 3. HBO max
 4. Coinbase
 5. TikTok
 6. YouTube Shorts
 7. Pluto Tv
 8. Afterpay
 9. Cash App
 10. Universal Orlando Resort
 11. Marriott Bonvoy
 12. Telegram
 13. Vizzy Hard Seltzer
 14. Mastercard
 15. Chime
 16. Bitcoin
 17. Pfizer
 18. Busch Light
 19. Toyota
 20. YouTube Premium

A lista generációs bontásban ezen a linken tölthető le.

The Conversation

Ne hagyd ki!