Magazint is kapnak a nyugdíjemelés mellé a nyugdíjasok
Photo by CDC on Unsplash

Magazint is kapnak a nyugdíjemelés mellé a nyugdíjasok

A hírt Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter jelentette be. Ahogy fogalmazott, "újabb kedvességgel próbálják segíteni a nyugdíjasokat".


Éppen jókor jön

Ismét lesz Jókor Kiadvány - ezúttal is Orbán Viktor személyes ajánlásával kapják ezt a magazinszerű kiadványt ősszel a nyugdíjasok. Ha jól láttuk, a címlapon most Eperjes Károly színművész fogalmazza meg gondolatait a kormányról. A kiadványban benne lesz, hogy milyen emelésekkel készül a kormány novemberben és azután. És természetesen összefoglalják az eddig sikereket, nyugdíjemeléseket. Az ingyenes, 2 millió példányban megjelenő "tájékoztató" magazin ötlete 2018-ban született. Idén tavasszal is kaptak belőle a nyugdíjasok.

Sikerek

A nyugdíjemelésekkel korábban sokszor foglalkoztunk. A nyugdíjprémiummal bővebben ebben a cikkünkben, az inflációkövető kompenzációval ebben a cikkünkben írtunk. A 13. nyugdíj visszavezetéséről - ami 2022-ben már egy teljes fél havi nyugdíjat fog jelenteni! - itt olvashat bővebben. A Nők 40 programról, ami alapján megteremtették a nők korai nyugdíjba menésének lehetőségét, itt írtunk. Itt arról írtunk, hogy Áder Jánosnak is emelték nyugdíját, de még hogy!

Ne hagyd ki!