A kínai utasmegosztó Európában elbukta az adatvédelmi tesztet.


Nem elég erős védelem

Leállította nyugat-európai terjeszkedési törekvéseit a Didi – értesült a BBC. A kínai székhelyű utasmegosztó Nyugat-Európában és az Egyesült Királyságban is szeretné bevezetné szolgáltatásait. Az Uber riválisaként számon tartott óriáscég azért döntött a leállítás mellett, mert több nyugat-európai országban is megbukott az adatvédelmi vizsgán.

Máshol folytatják

A kínai vállalatokra egyre nagyobb figyelem és ellenőrzés hárul a nyugati országok hatóságai részéről. A kínai utasmegosztó a közelmúltban több országban is megvetette lábát. A többi között Dél-Afrikában, Ecuadorban és Kazahsztánban is elindította szolgáltatását.

The Conversation

Friss

Fotó:Shutterstock

Ha zavarnak a szeméthegyek, itt és most te is tehetsz ellenük, mutatjuk

Hétfőtől lehet regisztrálni a legnagyobb belföldi hulladékgyűjtő eseményre, a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióra - mondta Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára. Mutatjuk, hol.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:Shutterstock

Orbán Viktor elmondta, mikor és hogyan kapnak vissza 600 milliárdot a családok

Az oltás működik, Magyarország működik – mondta a kormányfő az Országgyűlés őszi ülésszakának megnyitásaként. A miniszterelnök több fontos intézkedést is bejelentett, ezeket foglaljuk össze.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:Lounge Group

Két marketingmegoldás, ami még a szakmai guruk elismerését is kivívta

Az elmúlt másfél év legjobb szakmai megoldásának nevezték a Coca Cola és a Burger King egy-egy aktivitását a jövő heti budapesti Marketing Summitra készülő vállalati és ügynökségi vezetők. Újfent bebizonyosodott, hogy az önazonos reklám az, ami igazán hatásos.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!