Egy KFC-szendvics papírdoboza
Fotó: Unsplash

Így jár el egy gyorsétterem, ha veszélyben a renoméja

100 fontos parkolási büntetést kapott egy idős pár Angliában, miután túl sokáig voltak a KFC éttermében. Az eset miatt többen közölték: nem mennek többet az adott KFC-be. Erre válaszul a gyorsétterem végül elengedte a büntetést.


A Tescónál nem lett volna gond

A 77 Tony Long, illetve 75 éves felesége két barátjukkal találkozott a Sutton Coldfieldben található gyorsétteremben. Az ebéd után derült ki számukra, hogy 34 perccel túllépték a parkolásra vonatkozó egyórás időszakot - számolt be a metro.co.uk.

Az amúgy nagyszülő házaspár azzal védekezett, hogy nem látták, időkorlát van az étterem parkolójában. Úgy gondolták, hogy a közeli Tesco-parkolóhoz hasonlóan a KFC parkolójában is három óráig ott lehet hagyni az autót.

Bojkottot hirdettek

A KFC felajánlotta: ha két héten belül befizetnek 60 fontot, akkor nem kell a teljes büntetést kifizetniük. Ez ellen sikertelenül fellebbeztek, ezért úgy döntöttek, hogy bojkottálják a KFC-t. Tony Long elmondta: minden csütörtök este ebben a KFC-ben szokott találkozni a lányával, de akkor most felhagy ezzel a szokásával.

A közösségi médiában sokan támogatásukról biztosították az idős párt, akik szintén közölték: nem mennek többet ebbe a KFC-be. Erre reagálva a gyorsétterem változtatott álláspontján, és elengedte a büntetést.

Ne hagyd ki!