Bio-Fungi Kerti komposzt segítség a hobbikertészek számára
Fotó: Bio-Fungi

Hobbikertész vagy és szívügyed a fenntarthatóság? (x)

A Bio-Fungi Kerti komposzt talajjavító termékcsalád előnyös tulajdonságai következtében javítják a talaj szerkezetét, víz- és hőháztartását, illetve természetes mikroflóra és szervesanyag utánpótlást jelentenek.


Amit a Bio-Fungi termékcsaládról tudni érdemes

A gombatermesztésben felhasznált alapanyag, más néven komposzt összetevői a szalma, csirke- és lótrágya, víz és gipsz. Szakszerű homogenizálás és előállítás után kerül a termesztőházakba és a gomba teljes mennyiségének leszedését követően az ún. letermett komposzt kitárolásra kerül. Ennek egyik előnye, hogy ebben az állapotában is tovább hasznosítható talajjavításra (pl. virágföld előállítás), azaz még kevesebb hulladék keletkezik.

A Bio-Fungi Kerti komposzt talajjavító termékcsalád előnyös tulajdonságai következtében javítják a talaj szerkezetét, víz- és hőháztartását, illetve természetes mikroflóra és szervesanyag utánpótlást jelentenek. Termékeinket talaj előkészítésre, ültető közeggént történő felhasználásra, termőképesség javítására és termésátlag növelésre ajánljuk profi és hobbi kertészek részére különböző növénykultúrákban.

A FungAgro talajjavító komposzt ideális kertészeti kultúrák, szántóföldek talaj- és szerkezetjavítására. Ennek a továbbkomposztált, kezelt változata a FungPlant, amely kiváló ültetőközeg, magas humusz tartalomnak köszönhetően általános virágföldként is használható. A termékekből vevőink havonta több száz tonnát használnak fel eredményesen, jellemzően virágföld alapanyagként, tápanyag utánpótlásra (műtrágya helyett), rekultiváció során termőréteg kialakításra.

Beltartalom:

N tartalom (m/m%) sz.a. > 1,0

P2O5 tartalom (m/m%) sz.a. > 0,5

K2O tartalom (m/m%) sz.a. > 0,5

Ca tartalom (m/m%) sza.a. > 1,2

Mg tartalom (m/m%) sz.a. > 0,5

Csomagolt kiszerelés: 1000 literes big-bag zsák, minimum vásárlás 1 big-bag zsák.

Ömlesztett kiszerelés, minimum vásárlás 5 tonna.

Rakodásban segítünk.

Bővebb információért keresse Kozma Miklós kollégánkat a +36 70 953 39 20-as telefonszámon vagy a miklos.kozma [kukac] biofungi.hu e-mail címen.

biofungi.hu


Ne hagyd ki!