aldi
Fotó: Shutterstock

Visszatért az egyik legnépszerűbb termék az Aldi polcaira

Ugyan csökkent a non-food termékek iránt a kereslet, egy kedvelt terméket újra elérhetővé tesz az Aldi.

Az Aldiban újra elérhető lesz a több elemből álló fa játszóház, amelynek ára 350 ezer forint. Korábban az üzletlánc azt jelezte, hogy az alapvető élelmiszereknél továbbra is jelentős a kereslet, de a ruhanemű és a non-food termékek iránt mérsékelt az érdeklődés – ennek ellenére a játszóházzal újra találkozhatunk majd.

A népszerű fából készült termékhez csúszda, homokozó és mászófal is jár, a pontos ára 349 990 ezer forint. A játszóház népszerűségét jelzi, hogy az Aldi szerint az üzleteket már meg is rohamozták a magyar családok.

A kerti játékot március 12. és április 2. között online is meg lehet rendelni a készlet erejéig. A kisházat – mely előre gyártott elemekből áll – a vásárlónak kell összeszerelni – írja a Pénzcentrum.

A vevőkért megy a verseny 

Pár napja mi is beszámoltunk róla, hogy az üzletláncok egymás után jelentik be a tartós árcsökkentéseiket. A céljuk világos: arra próbálják ösztönözni a vásárlókat, hogy náluk költsék el a pénzüket.

Mint írtuk, a kiskereskedelmi láncok árháborújának egyértelműen köze van ahhoz, hogy az élelmiszerek árának drasztikus emelkedés miatt a vásárlók visszafogták költekezésüket. Ez sem a gyártói, sem a kereskedői oldalnak nem jó. A felek közötti konszenzus hozta meg a fogyasztói árszintek lefaragását idén.

Hogy melyik termékek ára csökkent, és milyen árcsökkentések várhatóak a jövőben, ide kattintva lehet részletesen olvasni.


The Conversation

Ne hagyd ki!