Közeleg a hosszú hétvége, felizzik a grillen a parázs. Megnéztük, hogyan alakulnak a balatoni nyitvatartások a hipereknél, diszkontoknál.Nem lesznek nyitva

Mivel augusztus 20., péntek munkaszüneti nap, zárva tart a Lidl, Penny, Tesco, Tesco Express, Spar, Interspar, Auchan. A Praktiker, a Decathlon, az Ikea és a többi áruházlánc sem lesz nyitva. Legközelebb szombaton reggel 6-tól lehet vásárolni hipermarketekben, szupermarketekben, diszkontokban - a Balaton partján is. Pénteken nyitva lesznek az ügyeletes gyógyszertárak, a benzinkutak és boltjaik, a virágboltok, az újságosok, az édességboltok, és trafikok, és a kisebb non-stop boltok, ha a tulajdonos vagy családtagja áll a pult mögött. Az ügyeleti rend szerint működő gyógyszertárak biztosítják a gyógyszerellátást az augusztus 20-i hosszú hétvégén.

The Conversation

Friss

Fotó:Shutterstock

Ha zavarnak a szeméthegyek, itt és most te is tehetsz ellenük, mutatjuk

Hétfőtől lehet regisztrálni a legnagyobb belföldi hulladékgyűjtő eseményre, a TeSzedd! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért akcióra - mondta Steiner Attila, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) államtitkára. Mutatjuk, hol.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:Shutterstock

Orbán Viktor elmondta, mikor és hogyan kapnak vissza 600 milliárdot a családok

Az oltás működik, Magyarország működik – mondta a kormányfő az Országgyűlés őszi ülésszakának megnyitásaként. A miniszterelnök több fontos intézkedést is bejelentett, ezeket foglaljuk össze.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó:Lounge Group

Két marketingmegoldás, ami még a szakmai guruk elismerését is kivívta

Az elmúlt másfél év legjobb szakmai megoldásának nevezték a Coca Cola és a Burger King egy-egy aktivitását a jövő heti budapesti Marketing Summitra készülő vállalati és ügynökségi vezetők. Újfent bebizonyosodott, hogy az önazonos reklám az, ami igazán hatásos.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!