II. Erzsébet királynő rózsaszín kosztümben, rózsaszín kalapban integet alattvalóinak
Fotó: Shuttertock

Erzsébet királynő fukar munkaadó, ha netán elszegődnél hozzá

Őfelsége II. Erzsébet brit királynő részmunkaidős házvezetőt keres az egyik palotájába. A fizetés nem kiemelkedő, viszont számos juttatással kecsegtet a megtisztelő feladatkör.Megtisztelő feladat

Erzsébet királynő az edinburghi Holyroodhouse palotába keresi új háztartási asszisztensét, akinek hetente 20 órát kell majd dolgoznia. A leendő munkavállaló 9,5 fontos (4073 forint) órabérre számíthat, ami a nagy-britanniai minimálbérnek felel meg (a minimálbér jelenleg 8,91 font, az emelés áprilisban lép érvénybe).

Itt a lehetőség, hogy kiaknázd lelkesedésed és érdeklődésed a vendéglátás iránt, hogy kivételes szolgáltatásokat nyújts

-olvasható a The Royal Household portálon közzétett álláshirdetésben.

Ugyan a korábbi tapasztalat előnynek számít, a toborzókat jobban érdekli a jelentkezők „proaktív megközelítése” és problémamegoldó képessége.

A minimálbér mellett egy átfogó juttatási csomag is megilleti a jövőbeli királyi házvezetőt, 33 nap szabadsággal és 15%-os nyugdíjjárulékkal, valamint számos vendéglátó- és rekreációs szolgáltatás igénybevételének lehetőségével. A sikeres pályázótól heti négy nap munkavégzést várnak el.

A Holyroodhouse palota naps\u00fct\u00e9ses id\u0151ben, sz\u00e9p gyeppel, kerttel

A Holyroodhouse palota

Fotó: Shutterstock

Sok a teendő

A Holyroodhouse palota az uralkodó hivatalos rezidenciája Edinburgh-ban, Skócia fővárosában. Erzsébet királynő, aki idén ünnepli uralkodásának 70. évfordulóját, évente jellemzően többször is megfordul arrafelé. Az egyik legfontosabb esemény a június végétől július elejéig tartó Holyrood Week, amikor a királynő különböző elfoglaltságokon vesz részt Skóciában, egyebek között hivatalos eljegyzéseket vezényel le a palotában.

Csak olyan jelentkezőket várnak, akik rendelkeznek a szükséges munkavállalói engedélyekkel, illetve bevállalják a nemzetbiztonsági átvilágítást is.

Az interjúkra január 31-én kerül sor.

Ne hagyd ki!