Rózsaszín kezeslábas maszkos alakok squid game
Fotó: Shutterstock

Új szereplő tűnik fel a Squid Game folytatásában

Újabb széria készül a világszerte nagy sikert aratott Squid Game-sorozatból – jelentette be hivatalosan is a Netflix, egyben néhány részletet is elárult arról, milyen történésekre számíthatunk a sötét koreai drámában.

A Squid Game – Nyerd meg az életed! a Netflix legnézettebb sorozata volt 2021 szeptemberi bemutatásakor.

Gyerekjáték életre-halálra

A széria olyan, pénzszűkében szenvedő versenyzők történetét meséli el, akik koreai gyerekjátékokat játszanak, hogy elnyerjenek egy akkora összeget, amellyel megváltoztathatják (vagyis megnyerhetik) az életüket. Ha viszont veszítenek, azért az életükkel fizetnek.

A sorozat számtalan internetes mémet és Halloween-jelmezt inspirált, valamint berúgta a keresletet a zöld melegítők iránt. (A játékosoknak ezt kell viselniük, míg maszkos őreik - a címlapképen - rózsaszín kezeslábast hordanak.)

A baba barátja

Hvang Donghjok író-rendező elárult néhány részletet a show második szériájáról egy, a streamingszolgáltató által nyilvánosságra hozott levélben.

Gihun és a Frontember karaktere visszatér, és „lehet, hogy újra megjelenik a színen az öltönyös ember”

– fogalmaznak sejtelmesen a levélben.

Emellett a rajongók megismerkedhetnek Young-hee fiúbarátjával is. Az egyik játékban szereplő Young-hee egy mozgásérzékelő, animatronikus baba.

A Netflix azt nem közölte, hogy mikor tervezik az új széria bemutatását.

Arról, hogy az első Squid Game-et milyen minimális pénzből gyártották le, itt írtunk bővebben. Itt pedig arról lehet olvasni, hogyan tört meg a Netflix nézettségének sikerszériája. A streamingszolgáltató egyébként animefronton is erősít.


The Conversation

Ne hagyd ki!