KFC rajongók figyelem! Nyílik az első ropogós csirkehotel!

KFC rajongók figyelem! Nyílik az első csirkehotel!

A KFC szimpatizánsai újabb tételt húzhatnak ki a bakancslistájukról. A gyorsétteremlánc ugyanis Londonban hamarosan megnyitja a világ első, KFC témájú hoteljét.A leendő House of Harland hotel a KFC alapítójáról, Harland David Sanders ezredesről kapta a nevét. Fontos azonban megjegyezni, hogy egy úgynevezett pop-up hotelről van szó. Ez azt jelenti, hogy a vendéglátóhely csupán néhány napig, augusztus 18 és 28 között lesz elérhető. Így a rajongóknak gyorsan kell cselekedniük, ha meg akarják tapasztalni, milyen érzés az igazi, rántott csirke méltóságoknak kijáró kényeztetés.

Rántott csirke gombnyomásra, sofőrszolgálattal

A KFC legutóbbi reklámkampánya az ország hardcore rajongóinak légióit ünnepli, így nem meglepő, hogy a cég most a rántott csirke rajongóinak kedveskedik egy jól megérdemelt kikapcsolódási lehetőséggel

-olvasható a cég közleményében.

Na de mi teszi különlegessé, mondhatni KFC-ssé (szépen magyarosan) a hotelt? Az épületben az ágyneműtől kezdve a tapétákon át egészen a törölközőkig, minden a gyorsétteremlánc megjelenését fogja tükrözni. Továbbá játékgépek és egy moziterem is várja a kikapcsolódni vágyókat. Ó, és a legjobb: minden szobában lesz egy nagy piros gomb, amit, ha megnyomnak a vendégek, azonnal érkezik egy adag ízletes szárnyas étel. A személyes sofőrről és a csibefogadó személyzetről már nem is beszélve.

Egy éjszaka stílusosan 111 euróba fog kerülni, tükrözve a KFC híres-neves receptjében felhasznált 11 gyógy- és fűszernövényt. A hotel minden bevétele a KFC Foundation-t illeti, ami azokat a helyi szervezeteket támogatja, amelyek a fiataloknak nyújtanak segítséget. Ha kedvet kaptál egy kis csirkés pihenéshez, ezen a linken jelentkezhetsz.

Ne hagyd ki!