Augusztus 23-án a Hungarian Vizsla Inu kriptovaluta hivatalosan is listázásra kerül a világ egyik legnagyobb kripto-tőzsdéjén, a Hotbit-en. A hírek hatására a Vizsla árfolyama kilőtt, amely néhány nap alatt 400 százalékos növekedést produkált.


A csapatunk számára nagy büszkeség, hogy a Vizsla Inu Token listázásra kerül a Hotbiten. Magyar kriptovalutát még sosem jegyeztek akkora nemzetközi tőzsdén, mint ez, így a munkánk elismerésének tekintjük a Hotbit szakértőinek megkeresését

- mondta Gülsen Péter, a token egyik alapítója.

Gülsen Péter izgatottsága nem alaptalan, ugyanis a Hotbit a maga több mint kétmillió kereskedőt számláló platformjával a világ egyik legnagyobb kripto-tőzsdéjének számít, ahol naponta átlagosan 400 millió dollár cserél gazdát.

Forrás: Hungarian Vizsla Inu

Itt még közel sincs vége

A Hungarian Vizsla Inu árfolyamának 400 százalékos emelkedése valószínűleg még csak a jéghegy csúcsa. A tőzsdei jelenlétből dinamikus árfolyam növekedésre lehet számítani a közeljövőben. A fejlesztők a jó hírek mellé néhány újítással is kedveskedtek a kereskedőknek. A befektetők egyebek között 10 százalékos tokenkamattal leköthetik a Vizsla Inu coin-t, illetve az azonnali kereskedés folyamata is leegyszerűsödött.

Bízunk benne, hogy hamarosan további nemzetközi kriptotőzsdék is listáznak majd minket. Ezek minél nagyobbak, annál nagyobb befolyással vannak az árfolyamra, így elsősorban a TOP3 tőzsde felé kacsintgatunk

- nyilatkozta Gülsen Péter.

A Hungarian Vizsla Inuról korábban mi is írtunk bővebben, cikkünket IDE KATTINTVA megtalálod. További információk a Vizsláról pedig ITT érhetők el.

The Conversation

Friss

Photo by Josh Appel on Unsplash

Jövőre havi 500 ezerre nőhet az átlagkereset Magyarországon

Jövőre sok egyszeri tétel fogja növelni a háztartások nettó jövedelmét.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Photo by Obi Onyeador on Unsplash

Annyira sok és drága használtautót veszünk, hogy megdőlhet a 2019-es rekord

Pedig a hirdetési árak majdnem 1 millió forinttal emelkedtek egy év alatt.

TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS
Fotó: Gyermelyi Zrt.

„Az a jó bank, amelyik úgy kezel, mintha saját magának adna tanácsot” (x)

Idén 50 éves a Gyermelyi Zrt., Magyarország piacvezető tésztagyártója, legnagyobb tojástermelője és malomipari szereplője, amely épp 20 éve áll pénzügyi kapcsolatban az MKB Bank Nyrt.-vel. A Gyermelyi életének majdnem felét, a rendszerváltás utáni korszak kétharmadát ez az együttműködés határozta meg. Ahogy Sárossy Attila, a Gyermelyi igazgatója fogalmaz: az MKB Bankkal való együttműködésük a legjobb stabil banki kapcsolat kategóriáját jelképezi, amit a 20 év töretlen és kölcsönös bizalma tökéletesen bizonyít.
TOVÁBBOLVASOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!